Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan edusti ensimmäisellä virallisella ulkomaanmatkallaan – paljasti fanille, mitä kaipaa entisestä elämästään

Julkaistu:

Herttuatar Meghan jutteli rennosti ihmisten kanssa edustusmatkallaan Irlannissa.
Sussexin herttuatar Meghanista on tullut kiinteä osa Britannian kuninkaallista perhettä sen jälkeen, kun avioitui prinssi Harryn kanssa toukokuussa. Jo sen jälkeen, kun parin kihlauksesta kerrottiin marraskuun lopussa, kaksikko oli edustanut yhdessä ja Meghanin kerrottiin muuttaneen Kensingtonin palatsin alueella sijaitsevaan taloon yhdessä Harryn kanssa.

Prinssin puolisona Meghan joutui luopumaan näyttelijäntyöstään. Meghan näytteli suositussa Pukumiehet-sarjassa.

Vaikka elämänmuutos on ollut myönteinen, paljasti Meghan kuninkaallisfanille kaipaavansa välillä omaa uraansa.

– Olen Pukumiehet-fani ja sanoin hänelle kaipaavani häntä siinä ja hän sanoi: ”Minä myös,” Fiona Moore kertoi Hello-lehdelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän vaikutti hyvin rennolta ja vitsaili ja naureskeli.


Meghan ja Harry aloittivat tiistaina kaksipäiväisen Irlannin-vierailunsa. Vierailu alkoi puutarhajuhlilla Britannian suurlähettilään luona. Pariskunta tapasi myös Irlannin presidentin Michael D. Higginsin ja tämän puolison presidentin virka-asunnolla. Tapaaminen sai yllättävän käänteen, kun paikalle saapui myös presidentin berninpaimenkoirat. Herttuapari ilahtui silmin nähden karvaisista isännistään, Brodista ja Siodasta.


Herttuatar kumartui oitis rapsuttelemaan kaveruksia ja myös Harry paijasi koiria antaumuksella. Koirat saivat parin kasvoille leveän hymyn.

Sen jälkeen kuninkaallinen pariskunta jatkoi matkaansa yhteen Dublinin suurimmista yliopistoista, Trinity Collegeen. Matkalla yliopistoon herttuapari tapasi tavallisia kansalaisia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tällä kertaa eräs pieni irlantilainen poika innostui toivottamaan prinssin tervetulleeksi hieman omintakeisella tyylillä. 4-vuotias poika nimittäin tarttui rohkeasti prinssiä hänen parrastaan ja kiskaisi siitä hellästi.


Itsekin erittäin leikkisänä ja huumorintajuisena miehenä tunnetun prinssi Harryn kerrotaan nostaneen sormensa pystyyn ja heilutelleen sitä innokkaalle pikkufanilleen nuhtelevasti pilke silmäkulmassaan.

Myös herttuatar tervehti ihmisiä lämminsydämiseen tyyliin.

– Dublin on lempikaupunkini! Meghan oli sanonut brittilehden mukaan eräälle fanille, joka kysyi kohteliaasti, miten herttuattaren matka on sujunut.

Herttuapari tutustui myös paikallisten järjestöjen, kuten urheilujärjestö Gaelic Athletic Associationin, toimintaan. Kuninkaalliset pääsivät juttelemaan eri lajeja harrastavien nuorten ja lasten kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt