Kuninkaalliset

Prinssi William twiittasi lohdutuksen sanoja karvaan tappion kärsineelle Englannin joukkueelle – harvinainen kirjoitus leviää somessa

Julkaistu:

Futisfanina tunnettu prinssi William julkaisi twiittinsä sen jälkeen, kun Englanti hävisi jatkoajalla Kroatialle eikä siten pääse kamppailemaan jalkapallon maailmanmestaruudesta.
Cambridgen herttua, prinssi William tunnetaan intohimoisena jalkapallofanina, joka on MM-kisojen aikaan kannustanut innokkaasti kotimaansa joukkuetta. Kun Englanti koki katkeran tappion eilisessä ottelussa Kroatiaa vastaan, prinssi harvinaisesti twiittasi itse lohdutuksen sanoja joukkueelle.

– Tiedän, kuinka pettyneeltä teistä Englannin joukkue varmasti tuntuu nyt, mutten voisi olla ylpeämpi tästä joukkueesta ja teidän pitäisi pitää päänne korkealla. Teillä on ollut mieletön turnaus, olette tehneet historiaa ja antaneet meille faneille jotain, johon uskoa. Me tiedämme, että tältä joukkueelta on tulossa enemmän. W, prinssi kirjoitti Kensingtonin palatsin Twitter-tilillä.
Kyseistä tiliä hallinnoivat yleensä prinssi Williamin ja prinssi Harryn perheiden edustajat. Tilillä tiedotetaan kuninkaallisten edustustehtävistä ja esimerkiksi julkaistaan virallisia valokuvia. W-kirjain twiitin lopussa tarkoittaa kuitenkin, että twiitti on prinssi Williamilta itseltään.

Yli 44 000 tykkäystä kerännyt twiitti on kirvoittanut kuninkaallisfaneilta kannustavia sanoja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Voisitko saada Isoäidin järjestämään ritaruus meidän Garethille, eräs twiittasi viitaten Englannin joukkueen valmentajaan Gareth Southgateen.

– Gareth ja pojat olivat upeita ja heidän tulisi olla ylpeitä itsestään. Jännittäviä aikoja on luvassa.

– Hyvin sanottu William, he tekivät hyvin, me pääsimme semifinaaliin. He ovat todella nuoria, lasi on puoliksi täynnä.

Käynnissä olevien jalkapallon MM-kisojen aikana William on myös kerran aiemmin twiitannut itse. Prinssi päätyi naputtelemaan innostuneen viestin sen jälkeen, kun Englanti eteni puolivälieriin voitettuaan rangaistuspotkukisassa Kolumbian.

– En voisi olla ylpeämpi Englannin joukkueesta – voitto rangaistuspotkukilpailussa! Olette todella ansainneet paikkanne MM-kilpailujen kahdeksan parhaan joukossa ja teidän tulee tietää, että koko maa on teidän tukenanne lauantaita varten! Hyvä Englanti! William kirjoitti tuolloin.

Kesäkuun lopulla puolestaan hovi twiittasi kuvan prinssi Williamista, joka edustusmatkallaan Lähi-idässä katsoi jalkapalloa yhdessä Jordanian kruununprinssi Husseinin kanssa. Kaksikon päivä oli täynnä virallisia tilaisuuksia, minkä takia he eivät päässeet katsomaan Englannin ja Panaman välistä ottelua suorana. William pyysikin hänen mukanaan matkustavia toimittajia vaikenemaan ottelun lopputuloksesta, sillä aikoi katsoa matsi myöhemmin Husseinin kanssa.

Illalla Kensingtonin palatsi julkaisikin kuvia prinsseistä Beit Al Urdun palatsissa katsomassa jalkapallo-ottelua valtavan kokoisesta televisiosta.

– Prinssi William ei voinut katsoa suorana Englannin ottelua ja vältteli saamasta selville sen lopputulosta koko iltapäivän. Hän istui alas katsomaan ottelun nauhoituksen yhdessä Jordanian kruununprinssin kanssa päivällisen jälkeen Beit Al Urdun palatsissa, kahden kuvan yhteydessä luki.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt