Kuninkaalliset

Harry ja Meghan tapasivat Irlannin presidenttiparin – suloiset karvaturrit varastivat yllättäen huomion: herttuatar hullaantui täysin

Julkaistu:

koirakaverit
Herttuatarpari innostui rapsuttelemaan karvaisia kavereita tavatessaan Irlannin presidentin ja tämän puolison.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vierailevat tällä hetkellä Irlannissa ensimmäisellä virallisella ulkomaanmatkallaan. Toukokuussa avioitunut Sussexin herttuapari aloitti kaksipäiväisen vierailunsa eilen puutarhajuhlilla Britannian suurlähettilään luona.

Prinssi Harry kehui tilaisuudessa vuolaasti lämmintä vastaanottoa, jonka pari on saanut Irlannissa. Hän innostui myös vitsailemaan niin ikään hiljattain Irlannissa vierailleen isänsä, prinssi Charlesin kustannuksella.

Keskiviikkona Harryn ja Meghanin vierailu jatkui muun muassa Irlannin presidentin tapaamisella. Pari tervehti presidentti Michael D. Higginsiä tämän puolisoa aamulla presidentin virka-asunto Aras an Uachtarainilla. Tapaaminen sai yllättävän käänteen, kun paikalle saapui myös kaksi karvaista kaveria.

Presidentti Higginsin mukana olivat hänen berninpaimenkoiransa. Kolmiväriset karvaturrit ovat varsin kookkaita, sillä ne voivat painaa aikuisina noin 50 kiloa.


Meghan ja Harry ilahtuivat silmin nähden karvaisista isännistään, Brodista ja Siodasta. Herttuatar kumartui oitis rapsuttelemaan kaveruksia ja myös Harry paijasi koiria antaumuksella. Koirat saivat parin kasvoille leveän hymyn ja seurasivat heitä tovin, kun he astelivat eteenpäin presidenttiparin kanssa.


Karvaturreja rapsuteltuaan Meghan ja Harry siirtyivät pihamaan poikki soittamaan Peace Bell -kelloa.


Daily Mailin mukaan Meghan oli pukeutunut aamun tilaisuuteen Roland Mouretin hieman polven alle yltävään asuun. Myöhemmin päivällä hän vaihtoi ylleen tyylikkään, mustan housupuvun sekä valkoisen paidan.


Harryn ja Meghanin tiukka aikataulu jätti Daily Mailin mukaan Meghanille vain noin tunnin aikaa vaihtaa vaatteensa ja siirtyä seuraavaan ohjelmanumeroon läheisellä urheilukentällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt