Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan loisti kuin aurinko flirttailevassa muotiluomuksessa – osoitti prinssille avoimesti rakkautta kohun jälkeen

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar Meghan varasti huomion kirkkaankeltaisessa muotiluomuksessaan.
Prinssi Harry on edustanut tuoreen aviopuolisonsa herttuatar Meghanin kanssa unelmahäiden jälkeen monissa arvokkaissa tilaisuuksissa.

Jälleen eilen torstaina kansa kohahti, kun herttuapari asteli julkisuuteen upean näköisenä.


Herttuatar ja prinssi osallistuivat Your Commonwealth Youth Challenge -tilaisuuteen, jossa juhlistettiin kansainyhteisön nuoria lahjakkuuksia.

Tilaisuus järjestettiin historian havinaa henkivässä Marlborough House -kartanossa Lontoon keskustassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Katseet kääntyivät erityisesti herttuattaren puoleen. Herttuatar Meghan asteli tilaisuuteen kirkkaankeltaisessa, kesäisen trendikkäässä mekossa, joka henki värikkäästä loistostaan huolimatta kunnioitusta ja tyyliä.


Mekko ei ollut mikä tahansa mekko, sillä Daily Mailin ja Mirrorin mukaan kyseessä on huippusuositun ja muodikkaan artistin Lady Gagan luottostylistin Brandon Maxwellin muotiluomus.

Lady Gaga tunnetaan räväkästä tyylistään, ja poppari toimii jatkuvasti tyyli-inspiraationa monille. Maxwell on toiminut Lady Gagan stylistina vuodesta 2012, ja nyt myös herttuatar on kelpuuttanut ylleen hänen luomuksiaan. Kanariankeltaisen trendimekon kerrotaan maksaneen noin 1 500 euroa.

Herttuatar Meghan on tuonut raikkaan tuulahduksen kuninkaallisiin piireihin esiintymällä perinteistä poikkeavissa asukokonaisuuksissa. Kuninkaalliset tapaavat yleensä esiintyä edustustilaisuuksissa tutuissa, turvallisissa ja vaaleissa väreissä, kuten beigessä, valkoisessa ja vaaleanpunaisessa. Yhdeksi syyksi on arvioitu se, että kuningatar Elisabet suosii asuissaan erittäin kirkkaita värejä, eivätkä muut halua varastaa huomiota häneltä.


Herttuattar on kuitenkin ottanut rohkean linjan. Hänen asuvalintansa ovat herättäneet ihailua varsinkin sosiaalisen median puolella, jossa hänen yllään nähtyjä muotiluomuksia on ylistetty.

Tilaisuudessa yleisön huomion kiinnitti paitsi flirttailevan keltainen mekko, myös herttuaparin avoimet rakkaudenosoitukset.

Ennen häitä herttuapari osoitti hellyyttä avoimesti, mutta häiden jälkeen käytöksessä tapahtui selvä muutos. Sosiaalisessa mediassa levisi äskettäin video, josta näkyy miten prinssi Harry välttelee ottamasta kiinni herttuatar Meghanin kädestä julkisessa edustustilaisuudessa.

Video on kuvattu kesäkuun lopussa Buckinghamin palatsissa järjestetyssä Young Leaders -tapahtumassa.


Asiantuntijoiden mukaan toukokuussa vietettyjen hulppeiden häiden jälkeen Harry ja Meghan ovat pidättäytyneet hellyydenosoituksista edustustilaisuuksissaan.

Etikettiasiantuntija William Hanson arvioi, että pidättäytyvä käytös johtuisi siitä, että avioliittonsa myötä Harry ja Meghan ovat halunneet ottaa ammattimaisemman linjan julkisessa käyttäytymisessään.

Hovilla ei ole suoranaisia sääntöjä sille, saavatko kuninkaalliset parit esimerkiksi pitää toisiaan käsistä kiinni, mutta kuningattaren läsnä ollessa niistä pidättäydytään.


Nyt herttuapari kuitenkin osoitti toisilleen hellyyttä avoimesti yleisönkin edessä. Herttuatar kosketti hellästi tilaisuudessa puheen pitänyttä prinssi Harrya.

Lisäksi pari saapui tilaisuuteen avoimesti käsi kädessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt