Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia ilakoivat rantalomalla – pikkuprinssit Alexander, 2, ja Gabriel, 9 kk, suloisina hellehatuissa

Välimeren rannalla lomaileva prinssi Carl Philip ikuistettiin rantakuviin yhdessä perheensä kanssa.

26.6.2018 9:23

Ruotsin prinssi Carl Philip, 39, ja prinsessa Sofia, 33, viettävät rentoa rantalomaa Etelä-Ranskan maisemissa. Prinssipari kuvattiin hiljattain Ranskan Rivieralla Sainte-Maximessa nauttimassa rantapäivästä.

Carl Philip ja Sofia sekä perheen pienimmät, prinssi Alexander, 2, ja prinssi Gabriel, 9 kk, pulikoivat kuvissa Välimeressä, viettävät aikaa rantahietikolla ja nauttivat auringon lämmöstä. Koko perhe innostui auringonoton lisäksi pulikoimaan rantavedessä sekä nauttimaan leikeistä hietikolla.

Prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip olivat pukeutuneet rantapäivään rennosti uima-asuihin.

Myös pieni Gabriel pääsi pulikoimaan Välimeressä. Pikkuprinssille oli puettu runsaasti kellukkeita tämän turvallisuuden takaamiseksi.

Prinssi Carl Philip oli pukeutunut rantapäivään turkooseihin shortseihin. Prinsessa Sofialla puolestaan oli musta olkaimeton uimapuku. Pikkuprinssit oli puettu auringolta suojaaviin paitoihin ja housuihin sekä suloisiin hellehattuihin.

Prinssi Alexander nautti vesileikeistä Etelä-Ranskassa.

Viime elokuun lopussa syntynyt Gabriel viihtyi tiivisti vanhempiensa sylissä, mutta pääsi myös isoveljensä kanssa tutustumaan uimiseen. Alexander läträsi vedessä iloisesti, mutta Gabriel tutkaili tilannetta varovaisemmin vanhempiensa sylien suojissa.

Carl Philip huolehti jälkikasvustaan rantahietikolla.

Prinsessa Sofia oli valinnut ylleen olkaimettoman, mustan uimapuvun.

Prinsessa Sofia leikki vedessä prinssi Alexanderin kanssa.

Carl Philip ja Sofia ovat edustaneet kesäkuun aikana useita kertoja, mutta nyt he viettävät ansaittua lomaa. Pari nähtiin 8. kesäkuuta prinsessa Madeleinen kolmannen lapsen, prinsessa Adriennen ristiäisissä.

Juhlassa huomion veivät pikkukuninkaalliset, jotka intoutuivat temmeltämään ristiäiskirkossa. Prinssit Alexander ja Gabriel kuitenkin malttoivat mielensä ja istuivat nätisti paikoillaan seremonian ajan. Prinsessa Leonore sen sijaan heitti kengät jaloistaan ja pyöri valtoimenaan kappelin lattialla.

Kesäkuun puolivälissä Carl Philip ja Sofia näyttäytyivät Polarpriset-gaalassa. Prinsessa Sofia oli pukeutunut musiikkigaalaan muodikkaaseen, korkeakauluksiseen iltapukuun. Vihreä iltapuku korosti kauniisti prinsessan olkapäitä.

Prinsessa Sofia, prinssi Carl Philip ja prinsessa Madeleine poseerasivat Polarpriset-gaalassa kesäkuun puolivälissä.

Kesäkuun puolivälissä pari vietti myös kolmatta hääpäiväänsä. Carl Philip ja Sofia menivät naimisiin 13. kesäkuuta vuonna 2015 juhlallisin menoin. Häitä vietettiin Tukholmassa Kuninkaanlinnan kirkossa. Häissä kuultiin yllättäviä musiikkivalintoja, esimerkiksi Coldplayn Fix You -kappale sekä Rihannan Umbrella-jättihitti.

Häissä esiintyi myös hiljattain vain 28-vuotiaana kuollut ruotsalainen dj Avicii. Hän viihdytti juhlakansaa aamun pikkutunneille saakka ja jopa kuningatar Silvia innostui tanssimaan dj:n musiikin tahdissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?