Ruotsin prinsessat säkenöivät elegantteina gaalassa – kruununprinsessa Victorian iltapuvulle ylistystä – kuin jumalatar! - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Ruotsin prinsessat säkenöivät elegantteina gaalassa – kruununprinsessa Victorian iltapuvulle ylistystä – kuin jumalatar!

Ruotsin kuningasperhe kokoontui torstaina juhlistamaan vuotuista Polarpriset-gaalaa.

15.6.2018 10:35

Ruotsissa vietettiin torstaina Polarpriset-gaalaa, jossa palkitaan vuosittain nykymusiikin edustaja sekä yksi klassisen musiikin tekijä.

ABBAn managerina tunnetun Stig Andersonin perustama palkinto myönnetään huomattavia saavutuksia musiikin parissa tehneille muusikoille. Tänä vuonna palkinnon sai yhdysvaltalainen metalliyhtye Metallica sekä Afghanistan National Institute of Music ja Ahmad Sarmast.

Gaalassa nähtiin torstaina lukuisia poliitikkoja ja tunnettuja artisteja sekä Ruotsin kuningasperhe. Paikalle saapuivat kuningas Kaarle Kustaa, kuningatar Silvia, kruununprinsessa Victoria yhdessä prinssi Danielin kanssa, prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip sekä prinsessa Madeleine. Madeleine saapui tilaisuuteen yksin, eikä hänen Chris-puolisoaan nähty paikalla.

Kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia saapuivat Polarpriset-gaalaan.

Ruotsin prinsessat olivat pukeutuneet parhaimpiinsa ja sädehtivät tapahtumassa upeissa iltapuvuissa. Expressen-lehden muotiasiantuntija Ellen Panin mukaan pukeutumisellaan säväytti erityisesti kruununprinsessa Victoria. Hänen mukaansa Victorian jumalatarta muistuttava asu oli nappisuoritus.

– Kruununprinsessa Victoria on petrannut tyylinsä kanssa viime aikoina, Pan arvioi lehdelle.

Kruununprinsessa Victorian punainen iltapuku oli elegantti ja tyylikäs.

Victoria oli valinnut gaalaan ylleen kirkkaanpunaisen iltapuvun, joka istui hänelle täydellisesti. Ilmava, yksinkertainen ja moderni asu näytti tyylikkäältä ja elegantilta, ja sai kruununprinsessan näyttävään ylväältä ja veistokselliselta. Panin mukaan Victoria luotti yhteen tämän hetken suurimmista trendeistä, sillä puku paljasti hänen toisen olkapäänsä.

Prinssi Danielin puku oli tummansinisen ja se kaulukset olivat mustat. Puvun ja kauluspaidan kanssa Daniel oli pukenut mustan rusetin.

Prinssi Danielin asu yhdisteli puolestaan tyylikkäästi mustaa, tummansinistä ja valkoista. Expressenin mukaan prinssin asu korosti Victorian pukua juuri oikealla tavalla.

Prinsessa Sofia oli pukeutunut trendikkääseen korkeakauluksiseen iltapukuun, joka korosti kauniisti hänen olkapäitään.

Sofian smaragdinvihreä iltapuku oli erittäin muodikas, sillä siinä oli korkea kaulus ja se paljasti olkapäät elegantisti.

Vihreänsävyinen puku oli yksinkertainen ja elegantti, mutta Panin mukaan se hukkui muiden kuninkaallisten pukuloiston joukkoon. Asiantuntijan mukaan puku kuitenkin istui Sofialle erinomaisesti.

Prinsessa Sofia, prinssi Carl Philip ja prinsessa Madeleine poseerasivat yhdessä sinisellä matolla.

Prinsessa Madeleine luotti Sofian tapaan vihreään. Hän oli pukeutunut kesäiseen, mintunvihreä iltapukuun, jota koristivat hennot vaaleanpunaiset ja keltaiset kukkakuviot. Asussa oli röyhelöinen, siro kaulus sekä kyynärpäähän yltävät ilmavat hihat.

Madeleine oli valinnut mintunvihreän iltapukunsa kanssa vaaleanpunaisen käsilaukun. Kaikilla prinsessoilla ja kuningattarella oli muhkeat kukkakimput.

Panin mukaan asu oli Madeleinelle hyvin tyypillinen, sillä prinsessa luottaa usein romanttiseen tyyliin. Pastellinvärit ovat selvästi Madeleinen mieleen ja hän pukeutuukin usein esimerkiksi vaaleanpunaiseen sekä torstaina nähtyyn mintunvihreään.

Madeleine luotti pastellinsävyihin ja hentoihin kukkiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?