Prinsessa Eugenien Instagram-kuvasta nousi kohu – julkaisi kielletyn otoksen

Prinsessa Eugenie räpsi somekuvia alueella, jossa ei olisi saanut kuvata.

13.6.2018 10:47

Prinsessa Eugenien, 28, somekäyttäytyminen on herättänyt ihmetystä Britanniassa. Brittilehdet kertovat prinsessan julkaisseen Instagram-tilillään kuvan isästään prinssi Andrew’sta. Eugenie on aikaisemminkin julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia perheenjäsenistään, mutta kuvasta ongelmallisen hovin kannalta tekee kuitenkin se, että se on otettu Buckinghamin palatsissa alueella, joka ei ole avoinna yleisölle.

Brittilehdet huomauttavat, ettei aluetta näin ollen olisi saanut myöskään kuvata.

Kuva on Daily Mailin mukaan otettu luultavasti prinssi Andrew’n työhuoneen ulkopuolella, joka sijaitsee palatsin yksityisimmissä kolkissa. Vain rajattu osa Buckinghamin palatsista on avoinna yleisölle, eikä prinssin työhuone lukeudu niihin.

– Upea ja ylpeä päivä juhlistaen hänen majesteettinsa syntymäpäivää ja Yorkin herttuan ensimmäistä Trooping The Colour -tapahtumaa Grenadier Guardsin everstinä, Eugenie hehkutti Instagramissa.

Kuva on otettu viime lauantaina, jolloin Britanniassa vietettiin Trooping The Colour -paraatia ja kuningatar Elisabetin syntymäpäivää.

Independent-lehden mukaan kuninkaallisen perheen jäsenet eivät saa julkaista itsenäisesti päivityksiä sosiaaliseen mediaan. Esimerkiksi prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen elämästä julkaistaan ahkerasti päivityksiä Kensingtonin palatsin viralliselle Twitter-sivustolle, mutta sivuja päivittävät herttuaparin työntekijät, ei William ja Catherine itse.

Prinsessa Eugenie kuvattuna siskonsa Beatricen kanssa.

Independent kertoo prinssi Andrew’n olevan poikkeus, sillä hän julkaisee toisinaan Yorkin herttuan virallisilla somekanavilla itsekirjoittamiaan tekstejä, mutta hän allekirjoittaa päivitykset aina nimikirjaimilla ”AY”.

Prinsessa Eugenie vaihtoi Instagram-tilinsä julkiseksi Daily Mailin mukaan maaliskuussa.

Brittilehtien mukaan Buckinghamin palatsissa otetulla kuvalla voi olla seuraamuksia prinsessa Eugenielle, sillä sitä voidaan pitää turvallisuusriskinä. Prinsessan uskotaan saavan kuvasta huomautuksen hovilta, tai jopa sulkemaan sometilinsä.

Esimerkiksi herttuatar Meghan joutui ennen avioliittoaan prinssi Harryn kanssa sulkemaan kaikki sometilinsä. Meghanilla oli ennen suosittu The Tig -lifestyleblogi, jota hän päivitti innokkaasti. Joulukuussa 2017 Marklella oli 1,9 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja yli 350 000 seuraajaa Twitterissä. Hänen Facebook-sivullaan oli lähes 800 000 tykkäystä.

Meghanin somettamiselle tuli loppu tammikuussa.

Tammikuussa Meghan kuitenkin tiedotti poistavansa Twitter, Instagram ja Facebook-tilinsä.

Lue lisää: Meghanin elämä mullistuu täysin häiden jälkeen – nämä kaikki arkiset asiat ovat häneltä nyt jatkossa kiellettyjä

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?