Herttuatar Meghan näyttäytyi ensi kertaa Buckinghamin palatsin parvekkeella – rikkoi tyköistuvalla mekollaan hovin sääntöä - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghan näyttäytyi ensi kertaa Buckinghamin palatsin parvekkeella – rikkoi tyköistuvalla mekollaan hovin sääntöä

Julkaistu: 9.6.2018 21:26

Herttuatar Meghan pääsi lauantaina ensi kertaa Buckinghamin palatsin parvekkeelle yhdessä muun kuninkaallisen perheen kanssa.

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn hulppeista, Windsorin linnassa järjestetyistä häistä on kulunut kolme viikkoa. Tuore herttuatar on brittilehtien mukaan solahtanut hyvin mukaan hovin rajattuun ja kurinalaiseen elämään ja nauttii olostaan prinssinsä rinnalla.

Lauantaina Meghan pääsi kokemaan jotain uutta, kun hän pääsi ensi kertaa mukaan tärkeään kuninkaalliseen perinteiseen. Meghan näyttäytyi lauantaina ensimmäistä kertaa Buckinghamin palatsin parvekkeella kuningatar Elisabetin syntymäpäiväjuhlallisuuksissa.

  • Yllä olevalla videolla Meghan ja Harry saapuvat juhlallisuuksiin!

Kuninkaallinen perhe tervehti parvekkeella kansaa ja paikalla olivat Meghanin lisäksi muiden muassa prinssi Harry, prinssi William, herttuatar Catherine, prinssi Charles, herttuatar Camilla ja kuninkaallisen perheen pienimmät. Meghan ja Harry tervehtivät paikalle kokoontuneita tuhansia ihmisiä hyväntuulisina.

Kuninkaallinen perhe kerääntyi kuningatar Elisabetin johdolla Buckinghamin palatsin parvekkeelle. Prinssi Philip ei ollut paikalla, sillä hän on jäänyt eläkkeelle edustustehtävistä.

Kuninkaallisen perheen kokoontuminen oli osa Lontoossa lauantaina järjestettyä Trooping the Colour -paraati, jolla juhlistetaan vuosittain kuningatar Elisabetin syntymäpäivää. Elisabet täytti huhtikuussa 92 vuotta.

Meghan saapui paraatiin hevosvaunuilla yhdessä Harryn kanssa. Tuore herttuatar oli pukeutunut vaaleanpunaiseen, tyköistuvaan mekkoon ja siihen sointuvaan hattuun. Mekko oli Daily Mailin mukaan venezuelalaisen Carolina Herreran suunnittelema ja hattu puolestaan Philip Treacyn.

Meghan hymyili leveästi tervehtiessään kansaa.

The Sun -lehti huomauttaa, että vaikka Meghanin mekko oli varsin tyylikäs, rikkoi se myös hovin sääntöjä. The Sun kertoo, että tiukoista ja välillä vanhanaikaisistakin säännöistään tunnetun hovin mukaan naisten ei tulisi koskaan paljastaa olkapäitään edustustilaisuuksissa. Meghanin mekko kuitenkin paljasti tämän olkapäät ja rikkoi näin hovin pukeutumissääntöjä.

Meghanin mekko rikkoi brittimedian mukaan hovin sääntöjä, sillä se paljasti herttuattaren olkapäät.

The Sunin mukaan hovi myös ohjeistaa, ettei sen naisjäsenien tule pitää muullakaan tavalla liian paljastavia mekkoja. Olkapäiden paljastamisen lisäksi heidän tulisi välttää esimerkiksi liian avoimia kaula-aukkoja ja lyhyitä helmoja.

Prinssi Harry oli pukeutunut univormuun.

Meghan tunnettiin ennen avioliittoaan trendikkäästä pukeutumisestaan. Hänen yllään nähtiin usein esimerkiksi minihameita, nahkahousuja ja näyttäviä toppeja. Jatkossa hänen on kuitenkin mukauduttava hovin sääntöihin ja unohdettava aiempi tyylinsä.

Meghan onkin muuttanut pukeutumistaan huomattavasti avioiduttuaan prinssi Harryn kanssa. Jo ennen häitä Pukumiehet-sarjasta tuttu näyttelijä nähtiin aiempaa hillitymmissä asuissa. Heti häiden jälkeen Meghan edusti herttuatar Catherinen klassista ja eleganttia tyyliä muistuttavassa asussa.

Lue lisää: ”Vekkulit pikkukuninkaalliset varastivat show’n kuningatar Elisabetin juhlissa – temppuilivat parvekkeella: serkku yritti hiljentää prinssi Georgen, 4”

Juttua korjattu 10.6 klo 8.37: Meghan Markle on tietysti tuore herttuatar, ei herttua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?