Herttuatar Meghan sädehtii luksuskoruissa: hulppean kokoelman arvo jopa yli miljoona euroa – yksinkertainen vihkisormus arvokkain esine

rac

Julkaistu:

Herttuatar Meghanilla nähdään usein Cartierin timanttikoruja.
Ennen kuin herttuatar Meghan tapasi prinssi Harryn, suosi kaunotar arkisia helyjä. Avioliiton myötä Meghanista tuli kuitenkin osa kuninkaallista perhettä ja nyt hänen korukokoelmansa arvo kohoaa jopa yli miljoonan euron, Daily Mail kertoo.

Meghanin kalliimpia koruja ovat hänen kihla- ja vihkisormuksensa, Cartierin timanttikorvakorut ja Cartierin rannekoru.

Lehden haastattelema asiantuntija arvioi Meghanin kihlasormuksen arvoksi nyt noin 160 000 euroa. Aiemmat arviot ovat liikkuneet 57 000 euron tienoilla.
  • Videolla Meghan ja prinssi Harry tilaisuudessa Buckinghamin palatsilla.
Prinssi Harryn suunnittelemassa sormuksessa on keskellä Botswanasta tuotu timantti. Pariskunta lomaili maassa vain muutaman viikon seurustelun jälkeen. Suurta timanttia reunustavat kaksi pienempää timanttia, jotka kuuluivat Harryn äidille, edesmenneelle prinsessa Dianalle.


Joka tapauksessa Meghanin vihkisormus on huimasti kalliimpi kuin kihlasormus. Aiemmin on kerrottu, että harvinaisesta Walesin kullasta valmistetun sormuksen hinnaksi tuli noin 285 000 euroa.

Hääpäivänään Meghanilla oli myös Cartierin valkokullasta valmistettu rannekoru, joka oli koristeltu timantein. Muun muassa People-lehti on aiemmin kertonut, että korun hinnaksi on arvioitu noin 133 000 euroa.


Myös häiden iltajuhlissa Meghanin yllä nähtiin Cartieria. Hänen näyttävät korvakorunsa maksavat hulppeat 58 000 euroa.

Meghan suosii myös arjessa Cartieria. Kun hän edusti ensimmäistä kertaa prinssi Harryn puolisona, hänen kättään koristi Cartierin yksinkertainen rannekoru, joka maksaa Elle-lehden mukaan noin 20 300 euroa.


Herttuattarella usein nähdyt Galanterie de Cartier -mallistoon kuuluvat korvakorut maksavat puolestaan jopa reilu 68 000 euroa.

Meghan ei ole ainoa kuninkaallinen joka pitää Cartierista. Ranskalaisvalmistajan korut yhdistetään yhä vahvasti prinsessa Dianaan ja hänen poikansa prinssi Harry ja prinssi William ovat myös ostaneet puolisoilleen Cartierin koruja.


Buckinghamin palatsissa järjestetyssä puutarhajuhlassa Walesin prinssi Charlesin kunniaksi herttuatar oli kuitenkin valinnut belgialaissuunnittelija Vanessa Tugendhaftin korvakorut, joiden hinnaksi suunnittelijan sivuilla kerrotaan 2 520 euroa.

People-lehden mukaan sen jälkeen, kun Meghanilla oli nähty ruusukultaiset, timantein koristellut korvakorut, ne myytiin välittömästi loppuun.

– Me myimme ne loppuun kymmenessä minuutissa – se oli hullua! Tugendhaft kertoi lehdelle.


Meghan saa myös koruja lainaankuningatar Elisabetilta. Tällainen on esimerkiksi hänen häissään käyttämä tiara. Kuningatar Marylle vuonna 1932 alunperin valmistetun tiaran arvoksi lehden haastattelema koruasiantuntija arvioi jopa noin 515 000 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt