Kuningatar Elisabetin huoneesta julkaistiin kuva – tarkkasilmäiset fanit huomasivat heti merkittävän muutoksen - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kuningatar Elisabetin huoneesta julkaistiin kuva – tarkkasilmäiset fanit huomasivat heti merkittävän muutoksen

Uuden kuninkaallisen pariskunnan potretti on päässyt kuningatar Elisabet II:n edustustiloihin.

Tarkkasilmäisimmät fanit huomasivat kuningatar Elisabet II:n edustustiloissa erään valokuvan vaihtuneen, kun australialainen korkea-arvoinen komissaari George Brandis tapasi kuningattaren.

2.6.2018 14:46

Kuningatar Elisabet II:n edustustiloissa on esillä perheenjäsenten valokuvia kauniissa kehyksissä.

Vielä huhtikuun alussa pyöreällä pöydällä oli kuningatar Elisabetin tyttären prinsessa Annen ja hänen aviomiehensä merivoimien upseeri Timothy Laurencen yhteispotretti. He ovat pukeutuneet laivaston univormuihin.

Hiljattain innokkaimmat ja tarkkasilmäisimmät fanit huomasivat valokuvan vaihtuneen, kun australialainen korkea-arvoinen komissaari George Brandis tapasi kuningattaren tämän edustustiloissa, The Mirror-lehti kertoo.

Kuvan tilalla oli uuden kuninkaallisen pariskunnan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin potretti.

Sukurakkaalla kuningatar Elisabet II:lla on edustustiloissaan perheenjäsentensä valokuvia. Nyt oman tyttären prinsessa Annen ja tämän aviomiehen Timothy Lawrencen potretti on saanut väistyä.

Uunituoreessa kuvassa vastavihitty pari hymyilee onnellisen näköisenä. Herttuatar Meghanin oikea käsi on hellästi aviomiehensä rinnuksilla. Prinssi Harry on pukeutunut totutusti tummansiniseen pukuun. Herttuatar Meghanin yllä on vaalea leninki.

Samalla pöydällä on kaksi 1800-luvulta peräisin olevaa posliinifasaania, joiden arvo on 20 000 puntaa.

92-vuotiaalla kuningatar Elisabetilla on kahdeksan lastenlasta ja kuusi lapsenlapsenlasta.

Kuningatar Elisabet nähtiin edustamassa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin toukokuisissa häissä Windsorissa. Hän istui Pyhän Yrjön kirkossa toisessa tuolirivissä. Hänen edessään oli tyhjä paikka, sillä etiketin mukaan kukaan ei saa istua kuningattaren edessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?