Prinsessa Mary murjaisi prinssi Frederikin syntymäpäivillä hauskan Suomi-vitsin: ”Niillä, joilla on ollut ilo syödä ulkona kanssasi, tietävät...” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinsessa Mary murjaisi prinssi Frederikin syntymäpäivillä hauskan Suomi-vitsin: ”Niillä, joilla on ollut ilo syödä ulkona kanssasi, tietävät...”

Tanskan kruununprinssi Frederik on vaimonsa kruununprinsessa Maryn mukaan krooninen Mamil, keski-ikäinen mies, joka pukeutuu lycraan.

Tanskan kruununprinssi Frederik ja hänen vaimonsa prinsessa Mary osallistuivat Kööpenhaminassa juhlallisuuksiin, kun kruununprinssi Frederik täytti 50 vuotta 26. toukokuuta 2018.

30.5.2018 10:39

Tanskan kruununprinsessa Mary tunnetaan hyvänä puhujana. 46-vuotiaalla prinsessalla on markkinointitausta ja kaksi yliopistotutkintoa synnyinmaastaan Australiasta.

Maryn, silloinen Donaldson, elämä muuttui 2000 Sydneyn kesäolympialaisissa, kun hän tapasi pubissa Tanskan kruununprinssi Frederikin, tulevan puolisonsa. He rakastuivat ja saivat neljä lasta.

Lauantaina 26.5. kruununprinssi Frederik kuunteli liikuttuneena vaimonsa onnittelupuhetta, kun kruununprinssi Frederik juhli näyttävästi 50-vuotissyntymäpäiväänsä.

Kruununprinssi Frederikillä ja kruununprinsessa Marylla on neljä lasta.

Hänen vaimonsa kruununprinsessa Mary piti juhlissa puheen, jossa hän listasi kuninkaallisen puolisonsa hyveitä.

Asiasta kertoi The Daily Mail.

Tanskan kruununprinssi Frederikillä on vaimonsa mukaan kyky saada ihmiset rentoutumaan sekä menestyä johtajana ja hän osaa myös ylläpitää tasa-arvoa. Hän on myös hyvä isä.

– Olen niin onnellinen, että sait jalat altani, ja uskalsimme rakastua toisiimme, eikä vain hetkeksi vaan koko elämäksi, kruununprinsessa Mary hehkutti puheessaan.

Kruununprinssi Frederik ja kruununprinsessa Mary ovat komea pari.

50-vuotispuhe sisälsi myös ripauksen kiusoittelua. Kruununprinsessa Mary kertoi prinssi Frederikin huumorintajusta hauskan anekdootin, joka kertoo kruununprinssin suhteesta Suomeen ja Tanskaan.

– Niillä, joilla on ollut ilo syödä ulkona kanssasi, tietävät esimerkiksi, että kun tarjoilija kysyy, oletko lopettanut, are you finished, vastaat, että ei, ei, olen tanskalainen.

Kruununprinsessa kertoi puolisonsa myös nauravan äänekkäästi ja usein omille vitseilleen. Hän on vaimonsa mukaan krooninen Mamil, keski-ikäinen mies, joka pukeutuu lycraan.

– Mamil on keski-ikäinen mies, joka pukeutuu lycraan ja ajaa kalliilla kilpapyörällä päällään ammattilaisille tarkoitettu vartaloa myötäilevä jersey-villapusero ja sortsit, prinsessa Mary kiusoitteli miestään.

– Siitä on eri mielipiteitä, sopivatko lycra ja mies neljissäkymmenissä yhteen. Mutta kultaseni, näytät yhä melko tyylikkäältä lycrassa, kruununprinsessa Mary jatkoi.

Kruununprinsessa Mary mainitsi puheessaan myös pariskunnan lapset prinssi Christianin, prinsessa Isabellan, prinssi Vincentin ja prinsessa Josephinen.

Silloin prinssi Frederik ei voinut pidättää kyyneleitä.

Tanskan kuningatar Margareeta II, kruununprinssessa Mary, Ralph Heimans, prinsessa Josephine, prinsessa Isabella, prinssi Christian, prinssi Vincent and kruununprinssi Frederik osallistuvat kruununprinssi Frederikin muotokuvan paljastukseen toukokuussa 2018. Sen maalasi Ralph Heimans.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?