Kuin herttuatar Catherine! Meghanin ulkonäkö muuttui radikaalisti heti häiden jälkeen – rento tyyli vaihtui tiukkaan nutturaan - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kuin herttuatar Catherine! Meghanin ulkonäkö muuttui radikaalisti heti häiden jälkeen – rento tyyli vaihtui tiukkaan nutturaan

Julkaistu: 23.5.2018 9:50

Herttuatar Meghan edusti prinssi Charlesin syntymäpäiväjuhlallisuuksissa täysin uudistuneessa ulkoasussa.

Viikonloppuna avioituneet Sussexin herttua Harry ja herttuatar Meghan edustivat tiistaina ensimmäistä kertaa avioparina Harryn isän prinssi Charlesin syntymäpäiväjuhlallisuuksissa.

Buckinghamin palatsin puutarhassa järjestetyissä juhlissa oli pitkä liuta vieraita, mutta suurin huomio kiinnittyi tietysti Meghaniin, joka edusti ensimmäistä kertaa Sussexin herttuattarena.

Aikaisemmin Meghan totuttiin näkemään melko huolettomassa tyylissä kuten farkuissa, rennoissa hameissa ja hieman sotkuisissa nutturoissa. Nyt tyyli oli kuitenkin aivan muuta ja hän edusti kuten herttuattaren kuuluukin.

Meghanin tyyli vaihtui rennosta eleganttiin.

Meghan oli pukeutunut edustustilaisuuteen Goat-merkin pitkähihaiseen kermanvaaleaan mekkoon. Huomionarvoista asussa on se, että tuore herttuatar valitsi ylleen kälynsä Cambridgen herttuatar Catherinen suosikkimerkin mekon.

Harry ja Meghan edustivat tiistaina ensimmäistä kertaa avioparina.

Kuningatar Elisabet on määrännyt, että kuningashuoneen naisedustajien tulee aina käyttää sukkahousuja eikä tilaisuuksiin ole asiaa paljain säärin. Niinpä Meghan oli lämpimästä kesäpäivästä huolimatta laittanut kiltisti sukkahousut jalkaansa. Meghan oli napannut myös tähän asiaan pukeutumisvinkkejä kälyltään, sillä sukkahousut olivat Catherinen ja kuningatar Elisabetin suosikkimerkkiä.

Meghanin hiukset oli suittu tiukalle nutturalle.

Myös Meghanin eläväiset tummat kutrit oli kesytetty juhlallisuuksia varten. Hiukset oli suitu täydelliseksi tiukaksi nutturaksi, joka kurkisteli Philip Treacyn suunnitteleman hatun alta.

Herttuatar Meghan hihitteli hillittömästä miehensä puheen aikana.

Vaikka tyyli oli viimeisen päälle hiottu ja tyylitelty, niin oli Meghan tuonut asukokonaisuuteen jotain aiemmasta itsestäänkin.

Jalkaansa hän oli nimittäin laittanut Tamara Mellon suunnittelemat vaaleat Siren-kengät, jotka on koristeltu PVC-muovilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?