Meghanin lemmikkikoiran uskomaton selviytymistarina: löydettiin metsästä, oli joutua piikille – pääsi lauantaina häihin kuningattaren autolla

Marklen rakkaalla koiralla on uskomaton selviytymistarina.

Meghanin Guy-koiran kohtalo olisi voinut olla hyvin toisenlainen.

23.5.2018 8:49

Satuhäitään juhlinut tuore herttuatar Meghan tunnetaan eläinrakkaana ihmisenä, jonka elämässä on jo vuosia ollut Guy-niminen lemmikkikoira.

Guy tuli Meghanin elämään vuonna 2015. Kaikki oli kuitenkin päättyä toisin, sillä Harper’s Bazaar -lehden mukaan Guyn kohtalo oli päätyä löytöeläintalosta aivan pian viimeiselle piikille.

Guy oli löydetty vaeltamasta metsästä, eikä kukaan kaivannut häntä takaisin. Yksinäinen beagle vietiin Kentuckyssa sijaitsevaan löytöeläintaloon, jossa sen oli määrä päätyä pian viimeiselle matkalleen.

Kanadassa sijaitseva A Dog’s Dream Rescue -yhdistys kuitenkin pelasti Guyn viime hetkellä väistämättömältä näyttäneeltä kuolemantuomiolta ja otti koiran luokseen. Hyväntekeväisyyttä tekevä yhdistys pelastaa lopetusuhan alla olevia koiria Kanadaan.

Meghanin Guy-koiran kohtalo olisi voinut olla hyvin toisenlainen.

Onneksi he pelastivat myös Guyn, sillä pitkän matkan jälkeen paikan omistaja Dolores Doherty vei beaglen adoptiotapahtumaan lähelle Torontoa. Meghan kuvasi juuri samaan aikaan paikanpäällä Pukumiehet -sarjaa, ja päätyikin samalla töidensä ohessa tutustumaan löytökoiriin.

Koiran nähtyään Meghan ihastui siihen ikihyviksi ja adoptoi sen.

Nyt Guy elää varsinaisia onnenpäiviään, sillä se muutti jo kuukausia sitten Meghanin mukana Lontooseen, Kensingtonin palatsiin, jossa Meghan asuu puolisonsa prinssi Harryn ja koiriensa kanssa.

Kuninkaallisissa häissä Guy nähtiin arvokkaassa seurassa, sillä hän istui auton takapenkillä itse kuningatar Elisabetin vieressä.

Kuningatar tunnetaan itsekin todella eläinrakkaana ihmisenä, ja hänellä on ollut elämänsä aikana yli 30 corgia.

Marklen toinen koira on nimeltään Bogart, mutta hän on jo iäkkäämpi: siksi hän joutui jättäytymään autoajelustakin sivuun, mutta Guy edusti Bogartinkin puolesta.

Herttutatar Meghan kuvattiin vuonna 2016 eläinsairaalaan edustalla koiransa Bogartin kanssa.

Guyn uskomaton matka Kentuckyn metsistä ja lopettamisuhan alta suoraan yltäkylläisiin kuninkaallisiin piireihin on ehdottomasti vertaansa vailla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?