Kuninkaalliset

Erityisesti yksi Harryn ja Meghanin intiimeistä hääkuvista ihastuttaa somessa – huomaatko kuvan suloisen ”piiloviestin?”

Julkaistu:

Kuninkaalliset
Tuoreesta avioparista otettiin viime lauantain kuninkaallisissa häissä tuhansia kuvia, joista yksi nousi omalaatuisuutensa takia kuumaksi puheenaiheeksi.
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin satumaisia häitä juhlittiin lauantaina 19. toukokuuta näyttävin menoin. Tuoreesta avioparista, Sussexin herttuasta ja herttuattaresta, otettiin tuhansia kuvia, joista yksi on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Yläilmoista napattu, intiimi otos näyttää, kuinka Harry ja Meghan istuivat vaunuissa lähekkäin pidellen toisiaan kädestä. Morsiuspari on asettautunut vaunuun niin, että heidän kehojensa asento vaikuttaa muodostavan lähes täydellisen sydämen. Morsiuskimppu lepää Meghanin sylissä.


Kuvan ottaneen Yui Mokin mukaan koskettava valokuva syntyi täysin vahingossa.

– Minulle oli alle sekunnin aikaikkuna ottaa valokuva samalla, kun yritin tarkentaa kuvaa läpi metallisäleikön, jonka päällä seisoin. Joten olin onnekas saadessani kuvan ylipäänsä, Mok kirjoittaa Twitterissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Harry ja Meghan ovat olleet kihlauutisestaan saakka varsin poikkeuksellinen kuninkaallinen pari, sillä heidän välillään on nähty useita hellyydenosoituksia.
– Jotkut parhaista kuvista otettu vähän erikoisimmista kuvauskulmista. Erinomainen kuva Yui Mok, kirjoittaa eräs Twitter-käyttäjä.
Ihastusta kerännyt kuva on otettu Pyhän Yrjön kappelissa pidetyn vihkitilaisuuden jälkeen. Kun Harry ja Meghan olivat sanoneet toisilleen tahdon, tervehtivät he kansaa hevosajelulla ympäri Windsorin täpötäysiä katuja. Kuvanottohetkellä Mok oli seissyt Windsorin linnan katolla ja katsonut tuoreen avioparin kulkevan hänen alitseen.

Paikalle oli saapunut juhlistamaan ikimuistoista tapahtumaa reilut 100 000 ihmistä, jotka olivat varustautuneet Britannian lipuin ja kameroin.


Ajelun jälkeen tuore aviopari siirtyi Windsorin linnaan yksityiselle, kuningatar Elisabetin emännöimälle juhlalounaalle yhdessä 600 häävieraan kanssa. Joukossa oli lukuisia maailmantähtiä, siniverisiä ja parin ystäviä.

Lounaan jälkeen häät jatkuivat iltajuhlilla Windsorin linnassa ja sen mailla sijaitsevassa Frogmore Housessa. Brittilehtien mukaan jatkoilla syötiin, juotiin ja tanssittiin ja hääjatkoja juhlittiin pitkälle aamuyöhön saakka. Iltajuhlaan on kutsuttu 200 vierasta, joiden joukossa ovat Meghanin ja Harryn lähimmät ystävät, perheet ja sukulaiset.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt