Kuninkaalliset

Huomasitko? 10 lasta seurasi Meghania alttarille, mutta vain 8 asteli hänen perässään ulos – pikkukuninkaalliset katosivat kesken vihkimisen

Julkaistu:

Kuninkaalliset häät
Sisään asteli kaksi morsiustyttöä ja sulhaspoikaa enemmän kuin ulos.
Lauantaina Britanniassa juhlittiin, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan menivät naimisiin Windsorissa.
  • Katso artikkelin videolta kuvakooste hääseremoniasta.
Myös pienemmillä kuninkaallisilla oli tärkeä rooli hääseremoniassa. Prinssi George, 4, ja prinsessa Charlotte, 3, toimivat häissä sulhaspoikana ja morsiustyttönä yhdessä kahdeksan muun lapsen kanssa.

Morsiustytöt ja sulhaspojat kävelivät Meghan-morsiamen perässä alttarille iloisesti. Sulhaspoikien tehtävänä oli huolehtia Meghanin hääpuvun pitkästä laahuksesta ja he suoriutuivatkin tehtävästä hienosti.

Morsiustytöt seurasivat sulhaspoikien takana vienosti hymyillen. Alttarille päästyään pikkukuninkaalliset ryhmittyivät sivummalle seuraamaan vihkiseremoniaa morsiamen ohjastaessa heidät hellästi perille.


Vihkiseremonian aikana lapset olivat viereisessä huoneessa, mutta kun oli aika poistua kirkosta, niin lapset olivat jälleen mukana menossa. Tai ainakin osa heistä. Nimittäin vain kahdeksan morsiustyttöä ja sulhaspoikaa tuli ulos kirkosta morsiusparin perässä, joten kaksi heistä ei ollutkaan enää mukana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kyseiset kaksi lasta olivat prinssi George ja prinsessa Charlotte.


Pikkukuninkaalliset eivät kuitenkaan poistuneet seurueesta kokonaan vaan he astelivat ulos kirkosta vanhempiensa prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kanssa. Vanhemmat pitivät lapsiaan käsistä, kun he tulivat ulos kappelista.


Valovoimainen prinsessa Charlotte sai koko koko kansan syömään kädestään. 3-vuotias pikkuprinsessa vilkutteli ja keimaili kameroilla reippaasti, äitinsä seuratessa hymyillen vieressä.


Prinssi George sen sijaan ei kokenut tarpeelliseksi viihdyttää yleisöä pikkusiskonsa tavoin. Isänsä kanssa samanlaisiin, tummiin asuihin pukeutunut George piti kappelin portailla tiukan pokerinaaman.


Catherinen ja prinssi Williamin perheonni täydentyi 23. huhtikuuta, kun pieni prinssi Louis syntyi St. Maryn sairaalassa, Lontoossa. Äitiyslomalla oleva Catherine on keskittynyt viettämään aikaa pienokaisen kanssa, eikä häntä olla nähty edustamassa prinssi Williamin rinnalla ennen häitä. Vain kuukauden ikäinen Louis ei osallistunut häihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt