George Clooney äityi tanssimaan kuninkaallisten häiden jatkoilla – vei parketille morsiamen ja herttuatar Catherinen, Fergie antoi pakit

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Kuninkaalliset häät
57-vuotias Hollywood-tähti otti kaiken irti kuninkaallisista häistä.
George Clooney vaikuttaa olevan tanssin ystävä. Kun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häiden iltajuhlassa oli aika suunnata parketille, myös Clooney oli valmiina.

The Mirrorin mukaan näyttelijä pyöritteli ensimmäisenä itse morsianta.

Pian tämän jälkeen oli Cambridgen herttuattaren Catherinen vuoro.

Kun Clooney saapui pokkaamaan Yorkin herttuattarelle Sarah Fergusonille, yllätys oli melkoinen. Hollywood-komistus saikin pakit.

Lehden mukaan tilanne huvitti suuresti muita vieraita.

Itse hääparikin ehti tanssilattialle. Heidän ensimmäinen valintansa oli Whitney Houstonin hitti I Wanna Dance With Somebody.

– Siinä valinnassa ei ollut mitään perinteistä. He päättivätkin tanssia vähän jiveä, eräs vieraista luonnehti tanssia Mirrorille.

– Tilaisuus oli muutenkin erittäin epävirallinen ja siellä oli mahtava fiilis. Koko ilta oli tosi rento. Vähän kuin olisi ollut festareilla, hän jutteli lehdelle.

Iltavastaanotolla nähtiin varsinaista tähtiloistoa, sillä vieraisiin kuuluivat muun muassa David ja Victoria Beckham, tennistähti Serena Williams, James Corden, Idris Elba, Amal Clooney ja näyttelijä Priyanka Chopra.


George Clooney ja asianajaja Amal Clooney olivat päivän kuvatuimpia pareja. Harmaapukuisen Georgen kravatin ja taskuliinan keltainen sopi sävy sävyyn Amalin auringon lailla hohtavan, uljaan lierihatun kruunaaman kanariankeltaisen mekon kanssa. Asun oli suunnitellut Stella McCartney.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt