Kuninkaalliset

Herttuatar Catherine välttää huomion varastamisen häissä ovelalla kikalla – toteutti sen myös Harryn ja Meghanin häissä

Julkaistu:

kuninkaalliset häät
Brittilehti The Mirror kertoo, että herttuatar Catherine luottaa häissä aina samaan kikkaan pukeutumisessaan.
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häissä nähtiin toinen toistaan upeampia mekkoja ja muotiluomuksia. Moni vieras oli laittanut parastaan, kun he saapuivat miljoonien silmäparien seuraamaan juhlaan.

Yksi seuratuimmista ja kiinnostavimmista vieraista oli kuukausi sitten kolmannen lapsensa saanut herttuatar Catherine.

Catherine saapui juhlaan vaaleankeltaisessa takissa ja näyttävässä hatussa, jota koristi suuri kukkakoriste. Asun kanssa herttuatar oli pukenut nuden värisen korkokengät.


Catherine oli luottanut pukeutumisessaan kierrätysasuun, sillä Alexander McQueenin suunnittelema, villasta ja silkistä valmistettu takki on nähty hänen yllään kolme kertaa jo aiemmin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nyt The Mirror -lehti kertoo, että asuvalinnan taustalla saattoi olla suurempikin syy. Lehden mukaan Catherine luottaa häissä aina vaatteisiin, joita hän on pitänyt jo aiemmin. Näin herttuatar pyrkii varmistamaan sen, ettei hän joudu kiusalliseen tilanteeseen.

Catherine on yksi maailman seuratuimmista naisista ja muotiasiantuntijat ja kuninkaallisfanit syynäävät aina tarkkaan, mihin hän on milloinkin pukeutunut. Käyttämällä kierrätysvaatteita häissä, Kate pyrkii vähentämään hänen asunsa ympärillä tapahtuvaa kuohuntaa ja antamaan näin tilaa morsiamelle.

Herttuatar ei The Mirrorin mukaan halua varastaa parrasvaloja itselleen, kun kyse on muiden häistä.


Asu, jossa Catherine saapui Windsorin linnaan, Pyhän Yrjön kappeliin sai oitis aikaan kuhinaa somessa. Osa Harryn ja Meghanin häitä televisiosta katsoneista luuli, että herttuattaren mekko oli valkoinen tai kermanvärinen. Väri tyrmättiin täysin, sillä se mielletään perinteisesti morsiamen väriksi.

Catherinen asu ei kuitenkaan ollut valkoinen tai kermanvärinen eikä se ollut edes mekko, vaan takki.

Katso alla olevalta videolta kuvakooste Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt