Harry ja Meghan bilettivät aamuyöhön asti huippusalaisilla hääjatkoilla – prinssi William piti veljelleen ronskin puheen

rac

Julkaistu:

kuninkaallinen perhe
Harryn ja Meghanin häiden jatkoilla tarjottiin hampurilaisia ja runsas valikoima drinkkejä.
Vastavihityt prinssi Harry ja Meghan Markle juhlivat häidensä jatkoa piilossa uteliailta katseilta, kertovat brittilehdet. Pari vietti jatkoja Frogmore Housessa, joka sijaitsee Windsorin linnan mailla. Parin häälounaalle osallistui 600 ihmistä, mutta varsinaisia hääjatkoja juhlittiin huomattavasti pienemmällä porukalla.

Jatkoille oli kutsuttu vain parin kaikista läheisimmät ystävät.


Sussexin herttuapari kurvasi Jaguar-merkkisellä urheiluautolla jatkoille. Pari oli vaihtanut hääpukunsa rennompiin juhla-asuihin. Meghanilla oli yllään yläosasta tyköistuva, helmasta vienosti hulmuava puku, joka oli brittiläisen Stella McCartneyn käsialaa.


Pukuun tuore herttuatar oli yhdistänyt Aquazzuran vaaleat, piikkikorkoiset avokkaat.

Harry oli vaihtanut Britannian Blues and Royals -ratsurykmentin univormun mustaan smokkiin.


Myös häävieraat vaihtoivat ylleen hieman rennompaa asukokonaisuutta, sillä tennistähti Serena Williams julkaisi Instagramissa kuvan upeasta Valentinon iltapuvusta, jossa hän juhli häiden jatkoilla:
Myös toinen Meghanin läheisistä ystävistä näyttelijä Priyanka Chopra esitteli häiden jatkoille valitsemaansa iltapukua Instagramissa. Intialaiskaunottaren puku oli Diorin luomus:
Mirror-lehti kertoo juhlien jatkuneen Frogmore Housessa riehakkaissa tunnelmissa. Lehti kuvailee tunnelman olleen kuin yökerhosta ja DJ Sam Totoleen vastanneen illan musiikkiannista. Totolee on aikaisemmin esiintynyt myös herttuatar Catherinen siskon Pippa Middletonin häissä.

Vieraille tarjottiin baarissa eri maissa suosittuja drinkkejä. Tarjolla oli runsaasti naposteltavaa, kuten hampurilaisia ja hattaraa. Naposteltaville oli brittilehtien tietojen mukaan annettu menussa hupaisia nimiä, kuten ”Kun Harry tapasi Meghanin”. Paparazzit myös kuvasivat pizzakuskin Frogmore Housella eilen illalla noin klo 22 Suomen aikaa.

Tarjolla oli myös inkivääriä ja rommia, jolla myös viitattiin leikkisästi hääpariin. Ginger (suomeksi inkivääri) on myös termi, jolla viitataan punahiuksisiin henkilöihin, eli tässä tapauksessa prinssi Harryyn.

Illan seremonianmestarina toimi koomikko ja talk show -juontaja James Corden. Vieraita jatkoilla hauskuuttivat Daily Mailin mukaan myös prinssi William ja Harryn hyvät ystävät Tom ”Skippy” Inskip ja Tom Van Straubenzee. Veljensä best manina toimineen Williamin kerrotaan pitäneen veljelleen hieman pikkutuhman puheen.

Hovista oltiin jo etukäteen kerrottu brittimedialle, että William tulisi puheessaan muistelemaan raikuliprinssinäkin tunnetun Harryn tempauksia. Puheessa Williamin uskotaan kuittailleen veljelleen tämän entisistä tyttöystävistä, sekä julkisuuteen vuosia sitten vuotaneista kuvista, joissa Harry pelasi Las Vegasissa strippibiljardia.

Daily Mail kertoo hääseurueen juhlineen Frogmore Housessa pitkälle aamuyöhön, jonka jälkeen kaikista innokkaimmat juhlijat suuntasivat Lontoon yöelämään.


George ja Amal Clooneyn bileet olivat Daily Mailin mukaan loppua jo ennen kuin ne ehtivät alkaa, sillä pariskunta joutui poliisien pysäyttämäksi Frogmore Housen edustalla. Lehden mukaan poliisi tenttasi paria noin kymmenen minuutin ajan, ennen kuin antoi heidän jatkaa matkaansa Frogmore Houseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt