Uskomatonta tähtiloistoa! Nämä kaikki julkkikset nähtiin Harryn ja Meghanin häissä – Elton John, Beckhamit, Oprah Winfrey...

rac

Julkaistu:

kuninkaalliset häät
Prinssi Harryn ja Meghanin häissä nähtiin erittäin nimekkäitä muusikoita, näyttelijöitä ja urheilijoita.
Prinssi Harry ja Meghan Markle vihittiin tänään lauantaina Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa. Vihkiminen alkoi kello 14 Suomen aikaa. Paikalla on kuningasperheen lähipiirin lisäksi lukuisia silmäätekeviä.

Vihkimisen jälkeen yksityiselle vastaanotolle on kutsuttu 600 vierasta, jotka juhlistavat Meghanin ja Harryn liittoa Windsorin linnassa.

Häävastaanotolle saapui hyvissä ajoin brittiläinen laulaja James Blunt vaimonsa Sofia Wellesleyn kanssa.

Paikalla on esimerkiksi kaksi Harryn entistä tyttöystävää Chalsy Davy sekä Cressida Bona. Harry ja Chelsy seurustelivat useiden vuosien ajan.


Brittiläinen näyttelijä Idris Elba on vaimonsa Sabrina Dhworen kanssa kutsuvieraiden joukossa.

Paikalla ovat myös koomikko James Corden ja puoliso, näyttelijä Julia Carey, jalkapallotähti David Beckham ja muotimoguli-muusikko Victoria Beckham, brittinäyttelijä Tom Hardy ja näyttelijä Charlotte Riley, näyttelijä Carey Mulligan ja Mumford & Sons -folkyhtyeen laulaja Marcus Mumford.

Kansainvälisistä tähdistä paikalla on esimerkiksi yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmaksi henkilöistä nimetty Oprah Winfrey, tennistähti Serena Williams ja puoliso Alexis Ohanian, näyttelijä George Clooney ja puoliso Amal Clooney, argentiinalainen poolotähti Nacho Figueras sekä puoliso Delfina Blaquier.

Paikalla on myös Harryn edesmenneen äidin, prinsessa Dianan hyvä ystävä Elton John puolisonsa David Furnishin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt