Kuninkaalliset

Näin Meghan Marklen äiti on viettänyt aikaansa Lontoossa – vietti ”hilpeän teehetken” Charlesin ja Camillan kanssa

Julkaistu:

kuninkaalliset
Meghan Marklen äiti Doria Ragland saapui keskiviikkona Lontooseen. Daily Mailin mukaan hän on tavannut jo osan kuninkaallisesta perheestä.
Britanniassa häävalmistelut kiihtyvät hetki hetkeltä kiivaammaksi, sillä lauantaina vietetään vuoden puhutuimpia häitä, kun prinssi Harry nai amerikkalaisnäyttelijä Meghan Marklen.

Marklen perhe on viime viikkoina ollut tiuhaan otsikoissa mitä erikummallisimmista syistä. Sävy ei ole ollut kovin imarteleva. Nyt brittilehti Daily Mail kuitenkin kertoo, että Meghanin äiti Doria Ragland on tavannut osan kuninkaallisesta perheestä – ja tapaaminen on edennyt ”hilpeissä merkeissä.”

Joogaohjaajana ja sosiaalityöntekijänä työskentelevä Doria Ragland lensi Los Angelesista Lontooseen keskiviikkona. Heti lentokentällä hän sai nauttia kuninkaallisesta vip-kohtelusta.


Daily Mail kertoo, että tunteja sen jälkeen, kun Doria oli saapunut Lontooseen hän tapasi prinssi Charlesin ja herttuatar Camillan. Dorian kerrotaan tavanneen Charlesin ja Camillan Clarence Housessa, jossa he nauttivat yhdessä teetä. Myös prinssi Harryn ja Meghanin kerrotaan olleen tapaamisessa mukana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Daily Mail kuvailee teehetken olleen ”erittäin hilpeä”. Lehden mukaan Charles ja Camilla tulivat erittäin hyvin toimeen Dorian kanssa.

Dorian kerrotaan viettäneen keskiviikon ja torstain välisen yön Kensingtonin palatsissa. Torstaina Doria tapasi prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen sekä parin lapset prinssi Georgen, 4, ja prinsessa Charlotten, 2. Windsorissa. Lehden mukaan parin kolmas lapsi, 23. huhtikuuta syntynyt, prinssi Louis ei ollut mukana.

Daily Mailin mukaan Doria tapaa kuningatar Elisabetin perjantaina.


Torstaina paparazzit kuvasivat hymyileväiset Meghanin ja Harryn matkalla hääharjoituksiinsa. Mukana harjoituksissa olivat myös William ja Catherine. Lehden tiedossa ei ole, osallistuiko Doria harjoituksiin.

Torstaina Meghan Markle ilmoitti Kensingtonin palatsin Twitter-tilillä julkaistussa viestissä, että hänen isänsä ei valitettavasti pääse osallistumaan häihin, koska tämän pitää pitää terveydestään huolta.

Brittilehdet arvelevat, että Meghanin äiti saattaa tyttärensä alttarille. Mikäli Doria ei saata tytärtään, lehdet veikkaavat saattajan olevan joko prinssi Charles tai prinssi William.


Ilta-Sanomat seuraa Harryn ja Meghanin häitä hetki hetkeltä lauantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt