Kuninkaalliset

Häävalmistelut kiihtyvät: prinssi Charles ja herttuatar Camilla palasivat luksuslomaltaan – pelmahtivat kotikulmille näyttävästi helikopterilla

Julkaistu:

kuninkaalliset
Prinssi Charles palasi kotiin valmistautuakseen poikansa prinssi Harryn häihin.
Prinssi Charles ja herttuatar Camilla ovat saapuneet Kensingtonin palatsiin valmistautumaan kuninkaallisiin häihin.

Pari saapui takaisin kotikulmilleen Kreikan lämmöstä. Siellä herttuatar ja prinssi viettivät viisi päivää lomailemassa upeissa maisemissa.

Syy kotiin paluuseen oli selvä: kuninkaalliset häät lähestyvät kovaa vauhtia. Prinssi Charles valmistautuu nyt poikansa prinssi Harryn häihin.

Tulevana lauantaina 19. toukokuuta prinssi Harry kävelee alttarille Meghan Marklen kanssa.


Prinssi Charles ja herttuatar tekivät näyttävän paluun kuninkaalliseen tyyliin helikopterilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Heidän matkatavaroitaan purettiin tuulen tuivertamissa tunnelmissa.


Henkilökunta auttoi 69-vuotiasta prinssi Charlesia ja 70-vuotiasta Camillaa heidän matkatavaroidensa kanssa, joita näyttikin olevan runsaasti.

Daily Mailin mukaan parin tavaramäärä selittyi myös sillä, että he olisivat tuoneet hääparille kreikkalaisia tuliaisia.

Charles tutustui Kreikassa paikalliseen ruokakulttuuriin. Kreikkalainen juustomestari halusi esitellä prinssille tummaa graviera-juustoa, ja kerrotaanpa hänen antaneen paikallista herkkua mukaan tarjottavaksi Harryn ja Meghanin häissä.


Camilla oli pukeutunut raikkaan vihreään ja kesäiseen mekkoon, joka sopi oivasti Kreikan maisemista palaavalle herttuattarelle.


Mukavuudenhaluisena miehenä tunnetun prinssi Charlesin matkassa oli jälleen mukana kuninkaallisin symbolein varustettu pehmeä tyyny.

Hänen on kerrottu matkustavan tyynyn kanssa selkävaivojensa vuoksi.

Pari saateltiin helikopterista autoon, jonka jälkeen he suuntasivat palatsiin vaihtamaan kuulumisia perheen kanssa.

Kuulumisia todella riittää, sillä morsiamen suku on viime aikoina ollut toistuvasti otsikoissa.


Meghanin isä Thomas Markle jättäytyi häistä pois jouduttuaan kohun keskelle vain hetki ennen suurta päivää.

Isä vastaanotti yli 100 000 euroa myytyään paparazzeille kuvia, joissa hän treenaa häitä varten, istuu kahvilassa selaamassa uutisia tyttärestään ja prinssi Harrysta sekä käy räätälillä tilaamassa itselleen pukua häihin. Tilanteet paljastuivat räikeästi lavastetuiksi.

Myös isän väitetty sydänkohtaus paljastui oletettavasti huijaukseksi. Brittilehtien mukaan Thomas ei ole kirjautunut sairaalaan päivänä, jolloin väittää saaneensa sydänkohtauksen. Hänet kuvattiin myös päivää ”sydänkohtausta” myöhemmin ostoksilla.


Uusia käänteitä näyttää tulevan joka päivä, sillä tänään tiistaina isän pelätään saaneen uuden sydänkohtauksen. Hän on kommentoinut kipujen johtuvan hänen fyysisestä ja henkisestä tilastaan. Hän aikoo hakeutua sairaalahoitoon ja joutunee leikkaukseen.

Marklen isä jättäytyi pois häistä, sillä hän ei halua ”nolata tytärtään tai brittihovia”. Hänen on ollut määrä saattaa Meghan alttarille Pyhän Yrjön kappelissa Windsorin linnassa, mutta nyt jää nähtäväksi, kenen käsipuolessa Meghan astuu kirkon ovista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt