Kuninkaalliset

Meghan Marklen äiti saapui Lontooseen – sai heti lentokentällä ”kuninkaallista vip-kohtelua”

Julkaistu:

kuninkaalliset
Meghan Marklen äiti Doria Ragland saapui Lontooseen juhlistamaan tyttärensä ja prinssi Harryn häitä.
Lontoossa juhlitaan lauantaina vuoden seuratuimpia häitä, kun prinssi Harry ja näyttelijä Meghan Markle astelevat avioon Pyhän Yrjön Kappelissa. Meghanin perhe on ollut koko kevään ajan runsaasti otsikoissa mitä eriskummallisimmista syistä.

Nyt brittilehti Daily Mail kertoo, että Meghanin äiti Doria Ragland, 61, on saapunut Lontooseen tyttärensä häitä varten. Meghanin tiedetään olevan läheinen joogaohjaajana ja sosiaalityöntekijänä työskentelevän äitinsä kanssa.

Daily Mail kertoo, että Meghanin äiti sai Heathrow’n lentokentällä välittömästi ”kuninkaallista vip-kohtelua.” Doria lensi Lontooseen lähes 11 tuntia Los Angelesista. Los Angelesissa Doria ikuistettiin matkalla lentokentälle. Dorian kädessä kantama pukupussi antaa viitteitä siitä, että hänellä nähtäisiin häissä Burberry-merkin juhla-asu. Lentomatkalle Doria oli pukeutunut rentoon matka-asuun, jossa huomion vei koirakuvioinen paita.


Daily Mailin mukaan Doria haettiin lentokentältä heti lentokoneesta ulos astuttaessa Jaguar-merkkisellä autolla. Lehtitietojen mukaan Jaguar kuljetti Dorian lentokentän yksityiseen sviittihuoneistoon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ennen lentokentältä poistumista Doria tapasi Meghan Marklen henkilökohtaisen assistentin Amy Pickerillin, joka oli saapunut lentokentälle maahanmuuttoviranomaisen kanssa, joka nopeasti leimasi Dorian passiin tarvittavat leimat. Prinssi Harryn avustajat olivat myös lentokentällä kantaen Dorian matkalaukkuja sekä Burberryn pukupussia.


Daily Mailin mukaan Doria kuljetettiin nopeasti pois lentokentältä tapaamaan tytärtään ja tämän tulevaa aviomiestä. Dorian on tarkoitus tavata ennen häitä kuningatar Elisabet , prinssi Charles, prinssi William ja herttuatar Catherine ensimmäistä kertaa. Dorialla uskotaan olevan merkittävä ja näkyvä rooli lauantaisissa häissä.

Isä ei pääse häihin

Viihdesivusto TMZ uutisoi, ettei Meghanin Thomas-isä osallistu sittenkään tyttärensä häihin, sillä hän joutuu sydäntoimenpiteeseen. TMZ kertoi aiemmin, että Thomas Markle sai noin viikko sitten sydänkohtauksen ja on sen jälkeen kärsinyt rintakivuista. Lisäksi lehti kertoi maanantaina, että isä oli jo kertaalleen päättänyt jättää häät väliin, koska ei halua nolata tytärtään. Hän oli häiden edellä antanut maksusta ottaa itsestään kuvia sovittamassa häihin tarkoitettua pukua ja ihailemassa kuvaa pariskunnasta tietokoneella.


Marklen perheen välien on kerrottu olevan kireät ja etäiset. Useat sukulaiset ovat ottaneet avosylin vastaan median tarjoamia rahakkaita haastatteludiilejä. Erityisesti Meghanin sisaruspuolet, Samantha Grant ja Thomas Jr. Markle ovat olleet paljon äänessä häiden alla.

Ilta-Sanomat seuraa Harryn ja Meghanin häitä hetki hetkeltä lauantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt