Kuninkaalliset

Vanhempi, tunnistatko tämän tilanteen? Prinssi Williamin käytös jumalanpalveluksessa kerää sympatiaa: video leviää hurjaa vauhtia

Julkaistu:

vauva-arki
Kolmen lapsen isä, prinssi William nuokkui uupuneena kesken jumalanpalveluksen.
Prinssi William sai maanantaina kolmannen lapsensa, kun herttuatar Catherine synnytti lontoolaisessa sairaalassa potran pojan. Pienokainen syntyi 11.01 paikallista aikaa ja hänet esiteltiin kansalle vain seitsemän tuntia syntymänsä jälkeen.

William vitsaili The Mirrorin mukaan sairaalasta lähtiessään, että hänellä on kotona kädet varmasti täynnä. Herttuaparilla on entuudestaan kaksi lasta, 4-vuotias George ja 2-vuotias Charlotte.

Pikkukuninkaalliset vierailivat maanantaina päivällä St. Maryn sairaalassa tervehtimässä uutta pikkuveljeään. Hyväntuulinen Charlotte hurmasi britit vilkuttelemalla tottuneen oloisesti paikalle kerääntyneelle ihmisjoukolle.


Herttuatar Catherine ja hyvinvoiva vauva lähtivät sairaalasta kotiin myöhemmin maanantai-iltana ja perhe pääsi totuttelemaan elämäänsä uudella kokoonpanollaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Keskiviikkona, vain kaksi päivää Catherinen synnytyksen jälkeen, prinssi William palasi edustustehtäviin Lontoossa sijaitsevassa Westminster Abbeyssa.

The Mirrorin mukaan Cambridgen herttua edusti ANZAC-päivän juhlallisuuksissa ja jumalanpalveluksessa, jossa muistettiin maataan puolustaneita ja rauhaa turvanneita australialaisia ja uusiseelantilaisia kaatuneita sotilaita.


William seurasi juhlallisuuksia yhdessä prinssi Harryn ja tämän tulevan vaimon Meghan Marklen kanssa. Samalla kun Williamin vieressä istunut Markle seurasi tapahtumaa tarkkaavaisena ja ryhdikkäänä, kamppaili prinssi selvästi väsymyksen kourissa.
Williamista leviää maailmalla kulovalkean tavoin video, jolla tämä tekee kaikkensa pysyäkseen hereillä ja vältelläkseen haukotuksia. Kolmen lapsen isän silmät meinaavat painua kiinni lähes väkisin. Tilanne on varmasti tuttu lähes kaikille pienten lasten vanhemmille, jotka elävät vauva-arkea.

Uneliaisuudestaan huolimatta William sai itsensä pysymään hereillä jumalanpalveluksen ajan.


ANZAC-päivän aikana prinssi Harry vieraili muistomerkillä, jolle tämä laski seppeleen juhlallisin menoin. BBC:n mukaan Meghan Markle seurasi kihlattunsa elettä vierestä.
Markle oli pukeutunut päivän juhlallisuuksiin tyylikkääseen mustaan jakkuun ja hameeseen. Hänen asunsa täydensi hattu, joka oli aseteltu tarkasti hänen tummille hiuksilleen.


Brittihovissa on uuden perheenjäsenen lisäksi pian muutakin aihetta juhlaan, kun prinssi Harryn ja Meghanin häitä vietetään reilun kolmen viikon kuluttua. Näyttävä juhla järjestetään Windsorin linnassa, jonka kappelissa pari vihitään 19. toukokuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt