Kuninkaalliset

Ruhtinatar Charlene edusti uudennäköisenä – pukeeko kampaus entistä uimaria? Persoonallinen tyyli on tuttu 90-luvulta

Julkaistu:

keväinen tyyli
Ruhtinatar Charlene poseerasi hyväntekeväisyysillallisella hauskassa keskijakauskampauksessa.
Monacon ruhtinatar Charlene poseerasi lauantaina hyväntekeväisyysgaalassa tyylikkäänä tummassa haalaripuvussa, joka paljasti toisen olkapään.

Monet huomasivat Charlenen suuresti ihaillussa tyylissä jotain erilaista. Ruhtinatar oli luopunut tyypillisestä hiustyylistään, eli taaksepäin tai sivujakaukselle kammatusta, siististä kampauksesta.

Sen sijaan tällä kertaa hänen vaaleat hiuksensa oli kammattu hauskasti keskijakaukselle. Hiukset roikkuivat rennosti kasvoja kehystämässä. Muodin ystävät muistavat keskijakaustyylin 90-luvulta.

Charlene osallistui illallistapahtumaan yhdessä veljensä Gareth Wittstockin kanssa. Hänen puolisonsa, ruhtinas Albert, 60 vuotta, ei päässyt mukaan juhlaan.


Varainkeruutilaisuus järjestettiin Riviera Water Bike Challenge -tapahtuman yhteydessä. Vesipyöräilytapahtumaan osallistuu vuosittain julkisuudesta tuttuja henkilöitä ja huippu-urheilijoita. Tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Rhodesiassa eli nykyisessä Zimbabwessa syntynyt Charlene loi uraansa huippu-uimarina, kunnes hän tapasi Monacon prinssin erään uintikilpailun yhteydessä 2000-luvun alussa.

Charlenen lapsuus Afrikassa Britannian siirtomaassa Rhodesiassa oli varsin tavallinen. Kun Rhodesia itsenäistyi ja maan nimi muuttui Zimbabweksi, Charlenen perhe asui maassa vielä muutama vuotta, mutta muutti lopulta Etelä-Afrikkaan, Johannesburgin lähelle Benonin kaupunkiin. Charlene oli tuolloin 11-vuotias.

Parin vuonna 2011 vietettyjen häiden aikaan ranskalaismediassa väitettiin, että Charlene olisi tullut katumapäälle ja yrittänyt paeta takaisin entiseen kotimaahansa Etelä-Afrikkaan. Viranomaiset olivat huhujen mukaan kuitenkin takavarikoineet Charlenen passin.

Häissään avoimesti itkeneen Charlenen kyynelten tulkittiin puolestaan johtuvan epäonnistuneista pakoyrityksistä ja riidoista tulevan puolison kanssa.


Charlene itse on kiistänyt jyrkästi julmat väitteet siitä, että hänen ja Albertin liitto olisi vain kulissia. He saivat suloiset kaksoslapset joulukuussa 2014.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Prinssi Jacques ja prinsessa Gabriella ovat äitinsä tavoin innostuneita liikunnasta. Ylpeä Albert on kertonut haastatteluissa, että lapset harjoittelevat äitinsä kanssa innokkaasti uimista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt