Prinssi Harry menee pian naimisiin Meghaninsa kanssa – nämä yhdeksän kuninkaallista komistusta ovat kuitenkin vielä vapaalla jalalla

Julkaistu:

Royal bachelor
Jos halajat kuninkaallista kainaloosi, käännä katseesi näihin miehiin.
Iso-Britannian kuninkaallisiin häihin on vielä kuukausi, mutta Lontoon krääsäkaupat pullistelevat jo t-paitoja ja kahvimukeja, joihin on painettu teksti: ”minun olisi pitänyt olla morsian”. Kaupaksi menevät, kuulemma.

Prinssi Harry ei siis ole enää kauan vapailla markkinoilla, mutta rengastamattomia kuninkaallisia poikamiehiä on tarjolla vielä pilvin pimein.

Tanskan prinssi Nikolai

18-vuotias tanskalaisprinssi on kuningatar Margareeta II:n pojanpoika. Hän on saanut kuvaavan kutsumanimen: ”komea prinssi”.


Nikolai on nostattanut aaltoja mallimaailmassa ja hän on ehtinyt jo solmia sopimuksen Scoop Models -mallitoimiston kanssa.

Onpa Nikolai nähty catwalkillakin. Helmikuussa hän toimi Christopher Baileyn näyttelyssä mallina yhdessä Cara Delevingnen kanssa.

Dubain kruununprinssi Hamdan bin Mohammed Al Maktoum

Fazzana tunnettu prinssi on listan vanhin poikamies. 35-vuotias kuninkaallinen tunnetaan leveästä elämäntyylistään, jota hän ei myöskään peittele. Fazzan Instagram-tilillä on lähes kuusi miljoonaa seuraajaa.

Fazza rakastaa extreme-urheilua, eläimiä ja runoutta. Fazzan omia runoja on kuvailtu romanttisiksi, isänmaallisiksi ja perhettä ylistäviksi.


Kreikan prinssi Konstantinos-Alexios

Konstantinos-Alexios, 19, on muiden nuorien kruunupäiden tavoin suosittu Instagramissa. Hänellä on 53 000 seuraajaa sosiaalisen median palvelussa. Tinona tunnettu nuorukainen opiskelee parhaillaan Georgetownin yliopistossa.


Tosin hän on kuninkaallinen vain nimellisesti, sillä Kreikasta tuli (jälleen) tasavalta vuonna 1975 kun Konstantin II joutui luopumaan vallasta.

Nuorella miehellä on läheiset välit brittien hoviin, sillä prinssi William on hänen kummisetänsä.

Jordanin kruununprinssi Hussein

Myös Jordanin 23-vuotias prinssi kerää seuraajia Instagramissa – heitä on tällä hetkellä yli 1,3 miljoonaa. Hussein esittelee mielellään urheilullisia harrastuksiaan ja kuuluisia ystäviään.

Hussein on innokas nyrkkeilijä, retkeilijä ja kitaristi.

Valmistuttuaan vuonna 2012 Hussein on seurannut isäänsä korkean tason valtiollisiin tapaamisiin. Hussein kantaa myös huolta nuorten jordanialaisten tilanteesta.

Brunein prinssi Mateen

Abdul Mateen, 26, ei pelkää esitellä lihaksiaan. Hän jakaa Instagramissa mielellään kuvia, joissa hän pullistelee ilman paitaa hiekkarannalla tai kuntosalilla.


Kova urheilumies rakastaa jalkapalloa, pooloa, taistelulajeja, sukeltamista ja laskettelua. Hän on myös kilpaillut valtakunnallisella tasolla sulkapallossa.
Mateen opiskeli kansainvälistä politiikkaa Lontoossa ja viime vuonna hän valmistui yliopistosta, jossa hänen pääaineena oli kansainvälinen diplomatia.

Huolimatta vauraasta perhetaustastaan Mateen kuvailee itseään maanläheiseksi kaveriksi, joka osaa olla ”mukava, mutkaton ja hauska”.

Prinssi Rostislav Romanov

Rostislav, 32, on tsaarien suora jälkeläinen. Hänen isoisoäitinsä oli Nikolai II:n sisko. Vaikka Rostislavin juuret ovat syvällä Venäjän historiassa, mies itse vieraili ensimmäisen kerran maassa vuonna 1998.


Rostislav, tai Rosti kuten häntä kutsutaan, kasvoi Lontoossa. Nykyisin hän asuu Sussexissa ja työskentelee taidemaalarina. Hänen maalaamia maisemakuvia on myyty ympäri maailmaa. Rostilla on yksi poika, joka asuu äitinsä kanssa Hastingsissa.

Liechtensteinin prinssi Joseph Wenzel


Joseph, 22, on saanut kasvaa vauraudessa. Liechtensteinin kuninkaallinen perhe kuuluu Euroopan rikkaimpiin. Hänen isoisänsä on maan nykyinen ruhtinas Hans Adam II ja isänsä kruununprinssi Alois Philippe.

Luxemburgin prinssi Louis

Prinssi Louis, 31, on jälleen vapailla markkinoilla hänen erottua vaimostaan, prinsessa Tessy Antonysta.

Parin viimevuotinen ero oli pienimuotoinen skandaali, ja Tessya kutsuttiin ”kullankaivajaksi” hänen vaadittua elatusmaksuja parin kolmannesta lapsesta Henristä.


Prinssi asuu Lontoossa ja hänellä on Henrin lisäksi kaksi lasta.

Luxemburgin prinssi Sebastien

Louisin nuorempi veli Sebastien, 25, viihtyy myös sinkkumarkkinoilla. Sporttinen nuori mies pelaa rugbya ja hän valmistui yliopistosta vuonna 2015. Syyskuussa 2016 hän aloitti 44 viikkoa kestävän upseerin koulutusohjelman Sandhurstin kuninkaallisessa sotakorkeakoulussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt