Äitiyslomalle jäänyt herttuatar Catherine pitää kiinni klassisesta tyylistään – ei luovu korkokengistä edes viimeisillään raskaana

Julkaistu:

Herttuatar Catherine osallistui pääsiäissunnuntain jumalanpalvelukseen tyylikkäässä asussa.
Äitiyslomalle reilu viikko sitten jäänyt herttuatar Catherine nähtiin tänään julkisuudessa, kun hän osallistui puolisonsa prinssi Williamin ja muiden kuninkaallisten kanssa pääsiäissunnuntain jumalanpalvelukseen St. Georgen kappelissa. Catherine oli valinnut ylleen tummanruskean takin, ruskean hatun ja nuden väriset korkokengät. Pieni käsilaukku sointui kenkien sävyyn.

Catherinen ja Williamin kolmannen lapsen on määrä syntyä lähiviikkoina.The Sun -lehden lähteiden mukaan herttuattaren laskettu aika olisi 23. huhtikuuta tienoilla. Hovi ei kuitenkaan ole vahvistanut tietoa. Tiistaina ritariksi lyöty Beatles-rumpali Ringo Starr on puolestaan kertonut Hello-lehdelle, että prinssi William on paljastanut hänelle vauvan syntyvän ”minä hetkenä hyvänsä”.

Herttuatar on äitiyslomalla syksyyn asti. Hänen on kuitenkin kerrottu osallistuvan joihinkin tilaisuuksiin kuninkaallisen perheen kanssa.


Jumalanpalvelukseen osallistuivat The Daily Mailin mukaan myös muun muassa kuningatar Elisabet ja tämän lapset prinsessa Anne, prinssi Andrew ja prinssi Edward. Lisäksi paikalle saapuivat Andrew’n tyttäret prinsessa Beatrice ja prinsessa Eugenie ja Annen lapset Peter Phillips ja Zara Tindall.

Myös Tindall on Catherinen tavoin viimeisillään raskaana. Lapsi on Tindallin ja tämän Mike-puolison toinen lapsi. Parilla on ennestään 3-vuotias Mia-tytär.


Prinssi Philip ei saapunut jumalanpalvelukseen. Viime viikolla hän jätti osallistumatta kiirastorstain jumalanpalvelukseen vedoten huonoon terveyteen.

Philipin oli määrä osallistua kuningatar Elisabetin kanssa Leicesterin katedraalissa pidettyyn tilaisuuteen ja sen jälkeen järjestetylle lounaalle, mutta päätti lopulta olla osallistumatta.

– Herttua olisi halunnut osallistua, mutta teki tämän ratkaisun, koska hänellä oli lonkkavaivoja, hovilähde kertoi uutistoimistolle.


Hovi kertoi tiedotteessa, että jumalanpalveluksen ohjelma painettiin muutamia viikkoja sitten, ja tuolloin herttua oli vielä osallistumassa. Sittemmin Philip päätti jättää tilaisuuden välistä.

Tiedossa ei ole, jättikö Philip myös pääsiäissunnuntain jumalanpalveluksen väliin lonkkavaivojen takia. Brittimedian mukaan mistään vakavasta terveysongelmasta tuskin on kyse. Philip nähtiin ajelemassa Windsorin linnan mailla viime viikolla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt