Kuninkaalliset

Prinssi Harry ja Meghan Markle valitsivat erikoisen hääkakun

Julkaistu:

Kuninkaalliset häät
Tulevissa kuninkaallisissa häissä nautitaan sitruuna-seljankukkakakkua, joka on koristeltu tuoreilla kukilla.
Toukokuussa avioliittoon vihittävät prinssi Harry ja Meghan Markle ovat paljastaneet hääkakkuvalintansa. Kunniatehtävän sai amerikkalainen Claire Ptak, joka omistaa Lontoossa toimivan Violet Bakery -leipomon.

– Pari on pyytänyt Clairea luomaan sitruuna-seljankukkakakun, joka sisältää kevään kirkkaita makuja, Kensingtonin palatsin tiedotteessa kerrotaan.

Trendikäs kakku kuorrutetaan voikreemillä ja koristellaan tuoreilla kukilla.

– Pari odottaa innolla tämän kakun jakamista häävieraidensa kanssa.


Markle on haastatellut useita kokkikirjoja kirjoittanutta Ptakia aiemmin The Tig -lifestyle-sivustolleen. Molemmat ovat kotoisin Kaliforniasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Daily Mail -lehden mukaan hääkakkuvalinta ei ole kovin perinteinen. Esimerkiksi prinssi Williamin ja Catherinen häissä vuonna 2011 syötiin kahdeksankerroksista hedelmäkakkua.

Lehti kertoo, että Ptakin leipomo käyttää ainoastaan orgaanisia ainesosia ja on muun muassa julkkiskokki Jamie Oliverin suosiossa.

– Aika innoissani tämän asian ilmoittamisesta! Violet on valittu tekemään hääkakku prinssi Harrylle ja Meghan Marklelle. Heillä molemmilla on niin monta samaa arvoa liittyen ruuan alkuperään, ympäristön säästämiseen, vuodenaikoihin ja tietysti makuun, Ptak kommentoi Instagramissa.

Harry ja Meghan vihitään toukokuun 19. päivänä Windsorin linnassa.

Alla esimerkkejä Violet Bakeryn valmistamista kakuista:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt