Kuninkaalliset

Harva muistaa, mitä herttuatar Catherine teki ennen avioliittoaan prinssi Williamin kanssa – oli pidetty työntekijä tavallisessa vaatekaupassa

Julkaistu:

Meghan Markle luopuu näyttelemisestä kuninkaallisen avioliiton myötä. Herttuatar Catherine teki ”tavallista työtä” ennen kuin avioitui prinssin kanssa.
Prinssi Harryn kihlattu Meghan Markle joutuu luopumaan näyttelijänurastaan tullessaan osaksi kuninkaallista perhettä. Pariskunnan häitä vietetään toukokuussa.

Harryn isoveljen prinssi Williamin vaimo herttuatar Catherine ei myöskään kuninkaallisten häiden jälkeen ole tehnyt ”tavallisia töitä”. The Mirror muistuttaa, että hän on kuitenkin aikoinaan osa-aikaisesti päivätöitä.


Catherine ja William tapasivat St Andrewsin yliopistossa vuonna 2001 ja alkoivat tiettävästi seurustella pari vuotta myöhemmin. Valmistuttuaan yliopistosta Catherine edusti välillä poikaystävänsä rinnalla, joskin vähemmän virallisissa tilaisuuksissa, sillä pari ei ollut kihloissa.

Vuonna 2006 Catherine, josta tuolloin käytettiin lempinimeä Kate, hankki työpaikan vaateyritys Jigsaw’sta. Yrityksen omisti Catherinen perhetuttu, tosin tämä ei tuntenut nuorta naista hyvin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Monet ihmiset ovat vääristelleet sitä sanoen, että olemme ystäviä hänen vanhempiensa kanssa, mutta olemme tavanneet heidät vain neljästi, yrityksen omistaja Belle Robinson sanoi The Evening Standard -lehdelle vuonna 2008.


Catherine sai työpaikan yksinkertaisesti soitettuaan Robinsonille ja kysyttyään töitä.

Robinson kuvaili Catherinen olleen pidetty työntekijä, joka jutteli niin muiden myyjien kuin pakettiauton kuljettajien kanssa. Catherine työskenteli liikkeessä asusteiden parissa kolme kertaa viikossa.


Robinson pääsi myös näkemään, millaista elämä kuninkaallisen tyttöystävänä oli.

– Hän teki minuun todella vaikutuksen. Oli päiviä, jolloin tien päässä oli kuvausryhmiä. Kysyin, haluaisiko hän mieluummin mennä takaovesta. Ja hän vastasi: ”Ollakseni rehellinen, he vainoavat meitä, kunnes saavat sen kuvan. Joten miksen vain menisi ulos, anna heille kuvaa, ja he jättävät meidät rauhaan.”

Catherine työskenteli liikkeessä noin vuoden, kunnes irtisanoutui loppuvuodesta 2007. Ennen avioliittoaan Williamin kanssa Catherine myös välillä auttoi vanhempiensa yrityksessä, joka keskittyy juhlien suunnitteluun ja valmisteluun. Siellä Catherine työskenteli markkinoinnin, valokuvauksen ja katalogien suunnittelun parissa.


Sen jälkeen, kun William ja Catherine avioituivat vuonna 2011, Catherinen työnä on ollut edustaa puolisonsa rinnalla. Lisäksi parin kaksi lasta ja huhtikuussa syntyvä kolmas lapsi pitävät herttuattaren kiireisinä.

Valokuvaamisesta Catherine ei ole kuitenkaan joutunut luopumaan. Monet lapsista, prinssi Georgesta ja prinsessa Charlottesta, otetuista potreteista ovat nimittäin herttuattaren ottamia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt