Kuninkaalliset

Prinsessa Dianan entinen hovimestari otti jyrkästi kantaa siihen, kuka on oikeasti prinssi Harryn isä – ”Se on totuus”

Julkaistu:

kuninkaalliset
Walesin prinsessan entinen hovimestari Paul Burrell kiistää jyrkästi huhut siitä, että Dianan ex-rakastaja James Hewitt olisi prinssi Harryn oikea isä.
Prinsessa Dianan ex-rakastajan James Hewittin ympärillä on jo vuosikausia pyörinyt huhuja siitä, että hän olisi Dianan kuopuksen prinssi Harryn oikea isä prinssi Charlesin sijaan. Hewitt on kiistänyt huhut jyrkästi, ja nyt väitteisiin on ottanut kantaa Dianan entinen hovimestari Paul Burrell. Asiasta uutisoi muun muassa Daily Mail -lehti.

Ex-hovimestari Burrell kilpailee tällä hetkellä australialaisversiossa I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! -tosi-tv-sarjassa. Hän otti kantaa isyyshuhuihin tiistaina esitetyssä jaksossa. Nykyisin 59-vuotias Burrell kommentoi asiaa keskustellessaan siitä ohjelmassa kisaavan tosi-tv-tähti Jackie Gilliesin kanssa.

– Uskotko, että prinssi Harry on prinssi Charlesin lapsi? Gillies kysyi Burrellilta.

– Kyllä. Ehdottomasti, Burrellin kerrotaan vastanneen hetkeäkään epäröimättä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Siis... Harryn isä ei ole se toinen...se oranssihiuksinen? Gilliesin kerrotaan jatkaneen viitaten Hewittiin.


Burrell kiisti huhut ja selvensi asiaa kanssakilpailijalleen:

– Hän (prinsessa Diana) ei tuntenut James Hewittiä silloin, kun Harry syntyi. Se on fakta.

– Diana ei vielä tuolloin ollut tavannut James Hewittiä. Se on totuus, Burrellin kerrotaan sanoneen tv-sarjassa.


Daily Mailin mukaan Paul Burrell työskenteli Dianan hovimestarina vuosina 1987–1997. Walesin prinsessa Diana kuoli traagisessa auto-onnettomuudessa 31. elokuuta 1997.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hewitt vältellyt julkisuutta

Harryn isäksi väitetty James Hewitt vältteli julkisuutta pitkään, kunnes hän yllättäen maaliskuussa 2017 antoi australialaiselle Sunday Night -tv-ohjelmalle harvinaisen haatattelun.

Hewitt sanoi haastattelussa, että huhut ovat luultavasti paljon kurjempi juttu Harrylle kuin hänelle. Hewittilta kysyttiin isyysasiasta ohjelmassa suoraan.

– Ei, en ole [hänen isänsä], Hewitt vastasi kysymykseen.

– Sillä myydään lehtiä. Se on varmasi hänelle paljon pahempaa, kaveri parka.


Hewitt kehui Dianaa australialaisen Melissa Doylen tekemässä haastattelussa, sanoen, että Dianassa oli todella sitä jotain. Hän paljasti suhteesta yksityiskohtia, muun muassa sen, että hän ja Diana viettivät aikaa yhdessä käymällä rantakävelyillä ja kokkaamalla yhdessä.

Mirror-lehden mukaan Hewittin on epäilty olevan Harryn isä siitäkin syystä, että miehet näyttävät etäisesti toisiltaan. Molemmilla on punertavat hiukset.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt