Prinsessa Madeleinen yksinäinen arki Lontoossa: Chris ramppaa työmatkoilla, Madeleine katsoo kotona Netflixiä

Julkaistu:

kuninkaalliset
Prinsessa Madeleine perheineen muuttaa pian takaisin Ruotsiin. Ruotsalaislehtien mukaan prinsessan elämä Lontoossa on ollut varsin yksinäistä.
Kolmatta lastaan odottava prinsessa Madeleine, hänen puolisonsa Chris O’Neill ja parin lapset Leonore ja Nicolas palaavat tällä viikolla Ruotsiin.

Madeleine perheineen on asunut ulkomailla jo vuosia, mutta hovi on kertonut prinsessan haluavan synnyttää kolmannen lapsensa Ruotsissa.

Hovi on kertonut, että prinsessa maksaa itse synnytyksestä aiheutuvat kulut.

– Prinsessa ja hänen perheenjäsenensä eivät ole rekisteröityjä Ruotsissa. Siksi he maksavat synnytyksessä annettavan hoidon yksityisistä varoistaan, hovin tiedotti viime viikolla.

Ruotsalaislehti Expressen kuvailee muuton Ruotsiin mullistavan prinsessan elämän täysin. Lontoossa Madeleine on viettänyt lehden mukaan varsin yksinäistä elämää kahdesta lapsesta huolehtien, sillä aviomies Chris O’Neill viettää pitkiä aikoja työmatkoilla.

Expressenin mukaan Madeleinen ystävät käyvät toisinaan vierailulla parin kotona Lontoossa, mutta parilla ei ole Lontoossa samanlaista tukiverkostoa kuin Tukholmassa.

– Chris käy usein työmatkoilla, joten prinsessa on yksin kotona kirjoittamassa kirjaansa, lehti kuvailee Madeleinen arkea.


Prinsessa kertoi viime vuonna haastatteluissa työstävänsä omaa kirjaansa, joka liittyy lastenkirjallisuuteen. Arkea rytmittävät ruotsalaislehden mukaan työt Project Childhood -järjestössä ja lasten kanssa puuhastelu.

– Äitiyden ja työelämän yhdistäminen on jatkuvaa tasapainottelua, Madeleine on kuvaillut haastatteluissa.

Chris on kertonut ruotsalaislehtien haastatteluissa työn vievän paljon aikaa perheeltä, Madeleine puolestaan on myöntänyt ikävöivänsä suuresti ystäviään ja perhettään.

– Kaipaan perhettä ja ystäviäni, sekä Ruotsin kaunista luontoa. Ruotsalaista ruokaa... Lista on pitkä, Madeleine kertoi kaipuustaan SVT:n dokumentissa joulukuussa, jossa kerrottiin kuningasperheen kuulumisista.


Chris O’Neill paljasti King-lehdelle antamassaan haastattelussa viime viikolla Madeleinen katsovan kotona paljon Netflixiä. Prinsessan ehdoton suosikki on kuningatar Elisabetin elämästä kertova The Crown -sarja, jota hän voi katsoa putkeen useita jaksoja.

Madeleine katsoo putkeen The Crownia tai Pukumiehiä. Minä luen mieluummin ja saatan lukea kaksi tai kolmekin kirjaa viikossa, Chris kertoi lehdelle.

Koti arvoalueella

Madeleine ja Chris asuvat Lontoossa Knightsbridgen alueella, joka on yksi maailman kalleimmista. Alueella on lukuisia luksusputiikkeja, joten tunnetut tavaratalot Harvey Nichols ja Harrods. Alueella sijaitsevat myös Lontoon hulppeimmat hotellit.


Ruotsissa onkin kauhisteltu Madeleinen ja Chrisin asunnon vuokraa: pari maksaa asunnostaan vuokraa kuukaudessa peräti 17 000 euroa.

Madeleine on kuvaillut pitävänsä kaupungista paljon ja käyvän usein kävelyllä Leonoren ja Nicolasin kanssa Hyde Parkissa.

Expressenin mukaan Madeleinen vietti Tukholmassa asuessaan paljon aikaa parhaiden ystäviensä Louise Gottliebin kanssa, mutta Lontooseen muutettuaan Madeleine on nähnyt ystäviään hyvin harvoin.

Madeleine muutti New Yorkiin vuonna 2010 ja tapasi siellä Chris O’Neillin. Syksyllä 2015 pari lapsineen muutti Chrisin töiden perässä Lontooseen. Ulkomaille muuton jälkeen prinsessa on viettänyt vuosittain lyhyitä aikoja Ruotsissa, joka on herättänyt närää ruotsalaisissa.

Ruotsalaiset ovat kritisoineet Ruotsin prinsessan kuuluvan Ruotsiin ja vaatineen Madeleinea muuttamaan takaisin kotiin.

Chris on kertonut työnsä Lontoossa olevan äärimmäisen raskasta ja vaativaa. O’neillin yritys auttaa suuryrityksiä luomaan uutta liiketoimintaa pienemmillä kustannuksilla ja luo sähköisen maksamisen ratkaisuja. Työmatkoja on paljon ja ne suuntautuvat usein joko Milanoon tai Zürichiin.


Chris harmitteli viime vuonna Expressenin haastattelussa, ettei hän voi viettää perheensä kanssa niin paljon aikaa kuin haluaisi.

– Ilta-ajat on pyhitetty perheelle. En usko, että elämäni voisi olla parempaa kun mitä se on näiden kahden olennon kanssa. He ovat kaksi täysin omaa persoonaansa. Nicolas kopioi Leonorelta joka ikisen asian, mitä hän tekee. Hän ihailee isosiskoaan, Chris kertoi viime vuonna Expressenille perheen elämästä Lontoossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt