Prinssi Harryn serkun Zara Tindallin puoliso paljasti: pariskunta odottaa yhä kutsua kuninkaallisiin häihin

Julkaistu:

Vaikka virallista kutsua ei toukokuussa pidettäviin häihin ole kuulunut, Zara ja Mike Tindall uskovat osallistuvansa iloiseen perhejuhlaan.
Prinssi Harryn serkku Zara Tindall ja tämän puoliso Mike Tindall odottavat vielä kutsua prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin, The Mirror kertoo. Entinen rugbypelaaja Mike Tindall paljasti brittilehdelle, ettei pariskunta ollut vielä saanut kutsua kuninkaallisiin häihin.

– Menemme Harryn ja Eugenien häihin – ainakin luulemme niin, meitä ei ole tosin vielä kutsuttu, Tindall kertoi.

Harry ja Meghan saavat toisensa toukokuussa ja prinssin serkku, prinsessa Eugenie avioituu pitkäaikaisen poikaystävänsä Jack Brooksbankin kanssa syksyllä. Yleensä hääkutsut lähetetään muutamaa kuukautta ennen juhlapäivää, joten kutsu on kuitenkin tulossa.

Tindall paljastaa myös, että kuninkaalliset pitävät yhteyttä Whatsapp-ryhmien kautta. Ryhmissä keskustellaan muun muassa häävalmisteluista ja herttuatar Catherinen kolmannesta raskaudesta.

– Minä, veljeni ja muutamat Zaran puolelta, kuten hänen veljensä Pete ja serkut ovat Whatsapp-ryhmissä.

Tindall tosin sanoo kuuluvansa myös tuhansiin muihin ryhmiin.

– Voit tehdä sellaisen tapaamisen takia ja vain pysyä ryhmässä ja välillä ihmiset julkaisevat siellä jotain. Pelkäät lähteä siitä, koska et halua, että sinua pidetään töykeänä, Tindall sanoi.

Tindallin perheellä on tänä vuonna myös kuninkaallisten häiden lisäksi myös oma juhlan aihe, sillä perheeseen on määrä syntyä tänä keväänä toinen lapsi. Pariskunnalla on ennestään 3-vuotias tytär.

Tindallit eivät ole ainoita, jotka ovat julkisuudessa kertoneet, etteivät ole vielä saaneet kutsua prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoi laajassa televisiohaastattelussa, että ”ei tietääkseen” ollut saanut kutsua häihin. Hän väisti juontajan kysymyksen siitä, haluaisiko hän saada kutsun.

– Haluan heidän olevan onnellisia. Haluan todella heidän olevan onnellisia. He näyttävät suloiselta parilta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt