Kuninkaalliset

Ruhtinas Albertin aviottomilla lapsilla hyvin erilaiset elämät: Jazmin, 25, viihtyy punaisilla matoilla, Alexandre, 14, välttelee julkisuutta

Julkaistu:

Ruhtinas Albert on vahvistanut saaneensa kaksi lasta avioliiton ulkopuolella. Lisäksi hänellä on kaksoset ruhtinatar Charlenen kanssa.
Keskiviikkona 40 vuotta täyttänyt Monacon ruhtinatar Charlene on vuosien varrella joutunut kuulemaan monia huhuja liittyen raikulipojan maineessa olleeseen mieheensä, ruhtinas Albertiin. Esimerkiksi huhuja avioliiton ulkopuolella syntyneistä lapsista on liikkunut pitkään. Kahdesti huhuille on ollut katetta.

Vain puoli vuotta sen jälkeen, kun Albert ja Charlene nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä Torinon talviolympialaisissa 2006, Albert tunnusti olevansa vuonna 1992 syntyneen tyttären isä. Vain vuotta aiemmin oli paljastanut, että Albertilla oli toinenkin lapsi aiemmasta suhteesta.

Albert vahvisti kesällä 2006 olevansa vuonna 1992 syntyneen Jazmin Grace Grimaldin isä. Grimaldin äiti on yhdysvaltalainen Tamara Rotolo, jonka kanssa Albertilla oli lyhyt suhde.


Grimaldi vieraili Monacossa ensimmäisen kerran ollessaan 11-vuotias. Nykyisin New Yorkissa asuva nuori nainen vierailee usein isänsä kotimaassa ja on tiettävästi hyvää pataa ruhtinatar Charlenen kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Me syömme yhdessä, pidämme grillijuhlia, menemme rannalle, kaikkea, mitä normaali perhe, Grimaldi kertoi Harper’s Bazaarille vuonna 2015.

Laulajana ja näyttelijänä työskentelevä Grimaldi on usein nähty erilaisissa taide- ja muotitapahtumissa. Hän on Imbd-tietokannan mukaan näytellyt yhdessä lyhytelokuvassa ja hänet on nähty myös yhdessä tv-sarjassa.

Hän seurustelee mallina aiemmin työskennelleen muusikon Ian Mellencampin kanssa.


Alexandre Grimaldi-Coste, 14, syntyi Albertin suhteesta lentoemäntään, Nicole Costeen. Lapsen olemassaolo tuli julkisuuteen, kun Coste kertoi lehdistölle asiasta toukokuussa 2005.

Ranskalaisen Paris-Match-julkaisun mukaan Albert tapasi Nicole Costen, kun tämä työskenteli Air Francen lentoemäntänä, Independent kertoo.


Coste kertoi haastattelussa Albertin pyytäneen hänen numeroaan, kun hän työskenteli Nizzan ja Pariisin välisellä lennolla heinäkuussa 1997. Kaksikosta tuli rakastavaisia ja Coste jopa osallistui Monacon palatsissa järjestettyyn tilaisuuteen, jossa tapasi Albertin isän, silloisen ruhtinas Rainierin. Coste kuitenkin sanoi, että romanssi hiipui sen jälkeen, kun Rainier puhui poikansa kanssa.

Albert tunnusti olevansa poikansa isä heinäkuussa 2005. Muutamaa päivää myöhemmin Albertista tuli Monacon ruhtinas. Ruhtinas Rainier oli kuollut huhtikuussa 2005.


Alexandre Grimaldi-Costea ei ole juurikaan julkisuudessa nähty ja hän viettäneekin varsin tavallista teinipojan arkea. Ruhtinas Albert toivoi vahvistaessaan isyytensä, että poika voisi elää poissa salamavalojen räiskeestä, BBC uutisoi.

Tiettävästi hän asuu äitinsä kanssa Ranskassa ja on ainakin aiemmin ollut yhteydessä isäänsä. The New York Timesin mukaan Coste asui vuonna 2005 ruhtinas Albertin ostamassa asunnossa Pariisissa.

Vaikka pojasta ei koskaan tule ruhtinasta, hän on kuitenkin oikeutettu lakisääteiseen osaan isänsä perinnöstä.

Ruhtinas Albertilla on kaksi lasta ruhtinatar Charlenen kanssa. Kaksoset Gabriella ja Jacques syntyivät vuonna 2014. Vaikka Gabriella syntyi ensin, kruununperimysjärjestys Monacossa suosii poikia, minkä takia Jacquesista tulee jonain päivänä pikkuvaltion hallitsija.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt