Näistä 7 tavallisesta asiasta Meghan Markle joutuu luopumaan häidensä jälkeen – avioliitto prinssi Harryn kanssa rajoittaa elämää - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Näistä 7 tavallisesta asiasta Meghan Markle joutuu luopumaan häidensä jälkeen – avioliitto prinssi Harryn kanssa rajoittaa elämää

Kun Meghan Markle astelee avioon prinssi Harryn kanssa toukokuussa, muuttuu hänen elämänsä monella tavalla.

Meghan Markle on valmis muuttamaan elämänsä ollakseen prinssi Harryn kanssa.­

2.1.2018 20:10

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Meghan Marklen, 36, elämä mullistuu 19. toukokuuta, kun tämä astelee alttarille Britannian prinssi Harryn kanssa. Avioliitto kuninkaallisen kanssa vaikuttaa Meghanin elämään monin tavoin, ja tämä joutuu luopumaan monista tavallisille kansalaisille täysin normaaleista asioista.

Brittihovi tunnetaan tiukoista säännöistään ja sen jäsenet joutuvat mukautumaan erilaisiin käytäntöihin ja kieltoihin. Markle on tähän mennessä luopunut jo roolistaan huippusuositussa Pukumiehet-sarjassa, jossa hän on näytellyt vuodesta 2011. Marklen roolihahmo kirjoitetaan ulos sarjasta, sillä hän jättää näyttelijän työn näillä näkymin kokonaan. Hän kommentoi päätöstään jättää rakas ammattinsa BBC:n haastattelussa kihlauutisen jälkeen.

– En koe luopuvani mistään. Näen sen muutoksena. Se on uusi luku, Markle sanoi.

– Nyt on aika työskennellä yhdessä sinun kanssasi, näyttelijä sanoi vieressä istuneelle prinssi Harrylle.

Näyttelijänuransa lisäksi Markle luopuu myös monista muista asioista. The Sun -lehti listasi 7 asiaa, joista näyttelijätähti avioliiton myötä joutuu luopumaan.

1. Selfiet

Britannian kuninkaalliset välttävät poseeraamasta selfieissä yhdessä faniensa kanssa. Meghan sen sijaan on tottunut ottamaan yhteiskuvia Pukumiehet-sarjan seuraajien kanssa, mutta The Mirror -lehden mukaan häntä on ohjeistettu jo luopumaan tästä tavasta.

2. Yksin julkisilla paikoilla liikkuminen

Avioliitto prinssi Harryn kanssa tarkoittaa Meghanille myös sitä, että hän ei voi liikkua julkisilla paikoilla yksin. Yhden maailman seuratuimman perheen jäsenenä Meghania tulee ympäröimään joukko turvamiehiä ja muuta henkilökuntaa. Aamulenkit tai shoppailureissu yksin ovat siis historiaa.

Meghanin on sopeuduttava hovin pukeutumissääntöihin ja tapoihin pikavauhtia.­

3. Sosiaalinen media

Meghan on ollut aiemmin hyvin innokas somen käyttäjä. The Sunin mukaan viime aikoina tähti on kuitenkin himmaillut julkaisuissaan ja tulee tekemään niin myös tulevaisuudessa. Marklella on Instagramissa noin 3 miljoonaa seuraajaa, joille tämä on jakanut jokapäiväistä elämäänsä. Huhtikuun jälkeen näyttelijä ei kuitenkaan ole julkaissut suositulla tilillään ainuttakaan kuvaa.

The Sunin mukaan on mahdollista, että Meghan liittyy Harryn, prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen seuraan ja osallistuu Kensington Royal -tilin päivittämiseen.

4. Äänestäminen

The Sunin mukaan Meghan tulee saamaan Britannian kansalaisuuden, muttei silti oikeutta äänestää maan vaaleissa. Lehden mukaan laki ei kiellä kuninkaallisia äänestämästä, mutta käytännössä he eivät silti koskaan äänestä vaaleissa.

5. Tumma kynsilakka

Brittimedian mukaan kuninkaalliseen perheeseen astuminen vaikuttaa myös paljon Meghanin ulkonäköön. Hänet tullaan jatkossa näkemään tahdikkaissa ja tyylikkäissä vaatteissa.

Marklea tuskin nähdään enää hänen näyttelijänuraltaan tutuissa aistikkaissa kuvissa.­

Yksi seikka, jota kuningasperheen jäsenet noudattavat, on hillityt ja luonnolliset, mutta silti huolitellut kynnet. The Sunin mukaan Marklen täytyykin jatkossa totutella olemaan ilman tummia kynsilakkoja, ainakin edustustilaisuuksissa.

6. Lyhyet hameet

Prinssi Harryn puolisona Meghan saa heittää hyvästit myös liian lyhyille hameille ja mekoille. The Sunin mukaan kuningatar Elisabet hyväksyy vain lähes polvipituiset hameet. Hameenhelman tulee lehden mukaan ulottua vähintään 5 senttimetrin päähän polvista.

Jatkossa Meghanin hameen on yllettävä lähelle polvea.­

7. Nimikirjoitukset

Näyttelijänä Markle on tottunut jakamaan selfieiden lisäksi nimikirjoituksia seuraajilleen. Hovin protokolla kieltää kuitenkin kuninkaallisia antamasta nimikirjoituksia innokkaille faneilleen. Pian Meghanin on prinssi Harryn ja muiden kuninkaallisten tapaan kieltäydyttävä kohteliaasti antamasta nimikirjoitustaan sitä kysyville.

Meghan ja Harry ovat näyttäytyneet julkisuudessa poikkeuksellinen tunteikkaina ja rakastuneina. Pari on pitänyt kädestä ja puhunut toisistaan hyvin kauniisti.­

Totuttelu uuteen elämään brittihovissa vie Marklelta varmasti aikaa, vaikka tämä useiden hoviasiantuntijoiden mukaan onkin solahtanut kuninkaallisten joukkoon poikkeuksellisen helposti ja nopeasti. Markle on tiettävästi ansainnut myös kuningatar Elisabetin suosion, josta kielii myös se, että hän vietti joulua ensi kertaa tämän kanssa.

  • Alla olevalla videolla Meghanin ja Harryn kihlajaiskuvat!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?