Prinssi Harry ja Meghan Markle astuivat julkisuuteen – rakastunut pari ei peitellyt onneaan: ”Tiesin heti hänen olevan se oikea” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssi Harry ja Meghan Markle astuivat julkisuuteen – rakastunut pari ei peitellyt onneaan: ”Tiesin heti hänen olevan se oikea”

Prinssi Harry ja Meghan Markle astelivat tiedotusvälineiden eteen kertomaan kihlauksestaan.

27.11.2017 16:15

Hovi tiedotti tänään maanantaina prinssi Harryn ja Meghan Marklen menneen kihloihin. Rakastunut pari asteli kameroiden eteen Kensingtonin palatsissa poseeraamaan kihlajaiskuvissa. Harry ja Meghan eivät peitelleet onneaan kävellessään kameroiden eteen käsikädessä. Pari loi toisiinsa helliä katseita vastaillessaan kansainvälisen median kysymyksiin kihlauksesta.

– Olen niin onnellinen, Meghan hymyili kommentoidessaan kihlausta medialle.

Kun prinssi Harrylta kysyttiin milloin tämä tiesi Meghanin olevan hänen tuleva vaimonsa, vastasi prinssi tietäneensä sen heti ensitapaamisella.

– Tiesin hänen olevan se oikea jo ensitapaamisella, Harry kertoi tiedotusvälineille.

Prinssi Harry ja Meghan Markle poseerasivat Kensingtonin palatsilla kihlajaiskuvissa.­

Pari juhlii häitään keväällä.

 

Sormuksessa Dianan timantteja

Meghanin vasemmassa nimettömässä kimmeltää brittilehtien mukaan Harryn äidin prinsessa Dianan timanteista valmistettu kihlasormus. Daily Mailin mukaan Harry on itse suunnitellut sormuksen. Sormuksen keskimmäinen timantti on lehtitietojen mukaan Botswanasta, kaksi muuta kuuluivat prinsessa Dianalle.

Ei myöskään ole sattumaa, että pari päätti poseerata kihlajaiskuvissaan Kensingtonin palatsin puutarhassa. Puutarha oli auto-onnettomuudessa 1997 menehtyneen prinsessa Dianalle rakas paikka.

Kensingtonin palatsille oli kertynyt kymmeniä median edustajia ja satoja kuninkaallisfaneja, jotka odottivat näkevänsä vilauksen rakastuneesta parista. Harryn ja Meghanin kävellessä palatsin puutarhaan yleisö puhkesi villeihin suosionosoituksiin. Meghan ja Harry tervehtivät ihmisiä iloisesti vilkuttaen.

Kensingtonin palatsi on tiedottanut Harryn ja Meghanin kertovan hääpäivänsä julkisuuteen myöhemmin. Tänään illalla pari puhuu tv:ssä suhteestaan ja hääsuunnitelmistaan.

Kensingtonin palatsille on kerääntynyt runsaasti mediaa ja uteliaita kuninkaallisfaneja.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?