Kommentti: Meghan Markle on sata kertaa mielenkiintoisempi kuin perintölinnojen seinien sisäpuolella kasvaneet aatelisneidot - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kommentti: Meghan Markle on sata kertaa mielenkiintoisempi kuin perintölinnojen seinien sisäpuolella kasvaneet aatelisneidot

Meghan Markle on brittikuninkaallisten joukossa raikas tuulahdus, kirjoittaa IS:n erikoistoimittaja Rita Tainola.

27.11.2017 13:50

Kun prinssi Harry kohtasi näyttelijä Meghan Marklen puolitoista vuotta sitten, se oli menoa. Eronnut amerikkalaisnäyttelijä on varmasti sata kertaa mielenkiintoisempi kuin perintölinnojen seinien sisäpuolella kasvaneet aatelisneidot.

Prinssi Harry on myös ollut tunnettu siitä, että hän kulkee kuninkaallisessa perheessä omia polkujaan. Joskus nuo polut ovat johtaneet hieman harhaan, mutta kantapään kautta ja isänsä prinssi Charlesin opastuksella Harry on oppinut.

Harrysta 33, kasvoi vuosien kuluessa vastuuntuntoinen ja muista välittävä mies. Hän haluaakin jatkaa edesmenneen äitinsä, prinsessa Dianan työtä. Ehkä Harrya ryhdytäänkin jonakin päivänä kutsumaan sydänten prinssiksi.

Meghan ja Harry nauttivat toistensa seurasta Invictus Games -ruheilutapahtumassa Torontossa syyskuun lopussa.­

Tällaisen miehen rinnalle sopii mainiosti nainen, joka on elänyt melko tavallisen elämän ja näin tietää elämän käytännön asioista ja siitä, mikä on tärkeää. Meghan Markle, 36, on haastatteluissa myöntänyt ihonvärinsä olleen hänen nuoruudessaan kiusan kohteena.

Kerran eronnut Meghan on kuitenkin kääntänyt vastoinkäymiset voitokseen – kuten Harry nuorempana.

Kuin Edvard VIII ja Wallis aikoinaan

Meghan on myös juuri taustansa takia ja hyväntekeväisyystyönsä kautta mielenkiintoinen nainen, jolla on varmasti myös omat mielipiteensä. Eikä hän niitä peittele. Sekin on virkistävää joskus niin jäykissä piireissä.

Miehellä on oltava vastusta ja hänen on oltava mielenkiintoinen. Sellaisia eivät Harryn ex-naisystävät ehkä olleet ja prinssin kiinnostus laantui ajan kanssa.

Meghanin ja Harryn romanssi muistuttaa hieman Wallis Simpsonin ja kruunusta rakkauden takia luopuneen kuningas Edvard VIII:n rakkaustarinaa. Mikään ei saa olla rakkauden tiellä.

Meghan Markle tunnetaan roolistaan Pukumiehet-sarjassa.­

Nykypäivänä onkin paljon helpompi avioitua kuninkaallisissa piireissä niin sanotun taviksen kanssa. Maailma on muuttunut!

Ja siitä on Harrylla omassa perheessä oivat sekä onnelliset esimerkit.

Meghan Markle kuuluu nyt kuninkaalliseen perheeseen ja tuo brittikuninkaallisten joukkoon raikkaan tuulahduksen.

Harryn ja Meghanin häitä vietetään ensi keväänä, kertoo Kensingtonin palatsi.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?