Meghan Marklen velipuolen yllätysväite: isän lottovoitto siivitti kaunottaren suhteeseen prinssi Harryn kanssa

Julkaistu:

kuninkaalliset
Pukumiehet-sarjasta tutun näyttelijän isä voitti lotossa sievoisen summan tähden ollessa 9-vuotias.
Prinssi Harryn tyttöystävän ja Pukumiehet-sarjasta tutun näyttelijän Meghan Marklen ura saattoi lähteä nousukiitoon hänen isänsä lottovoiton jälkeen, kertoo The Sun.

Marklen velipuoli Tom Jr. on avannut sanaisen arkkunsa ja paljastanut, että Marklen uraa helpotti huomattavasti hänen isänsä voittama 565 000 punnan eli noin 635 000 euron lottopotti.

Voittorahojen avulla Pukumiehet-näyttelijä pystyi velipuolen mukaan menemään parhaisiin kouluihin ja lopulta tapaamaan prinssi Harryn.


Tom Jr. kertoo, että jos hänen siskonsa menee prinssi Harryn kanssa naimisiin, hän todella voittaa elämän lotossa.

Paljastuksista huolimatta Tom Jr. ei ole kateellinen siskopuolelleen.

– Hän oli aina meidän perheen prinsessa, mutta kohta hänestä tulee oikea prinsessa enkä voisi olla ylpeämpi hänestä.

Markle jättää roolinsa suositussa Pukumiehet-sarjassa, kertoo Us Weekly. Lehden tietojen mukaan Marklen näyttelemä Rachel-hahmo poistuu sarjasta sen seitsemännen tuotantokauden loppuun mennessä.

Hänen lähtöään suositusta sarjasta on odotettu jo pitkään, sillä Marklen on uskottu lopettavan siinä ennen kihlautumista prinssi Harryn kanssa. Huhujen mukaan näyttelijä muuttaisi Britannian rakkaansa luo ja he julkistaisivat kihlansa.

Kuninkaalliset kihlahuhut ovat käyneet Britanniassa kuumina lähes koko vuoden. Prinssi Harry ja Markle alkoivat seurustella viime vuoden heinäkuussa. Hovitoimittajat ovat uumoilleet kyyhkyläisten ilmoittavan kihlauksestaan tämän vuoden joulukuussa tai viimeistään ensi keväänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt