Kuninkaalliset

Harvinainen kuva: Tältä herttuatar Catherine näytti 12 vuotta sitten – rento kesätoppi ja meikittömät kasvot

Julkaistu:

kuninkaallinen tyyli
Herttuatar Catherinen tyyli muuttui kokonaisvaltaisesti sen jälkeen, kun hän meni naimisiin prinssi Williamin kanssa ja hänestä tuli herttuatar.
Herttuatar Catherine, 35, tapasi puolisonsa prinssi Williamin, myös 35, jo vuonna 2003, kun molemmat olivat vielä nuoria opiskelijoita. Kertoman mukaan William oli myyty heti, kun näki Katen St. Andrewsin yliopiston muotinäytöksessä tuona vuonna.

Pari vuotta myöhemmin pariskunta alkoi kaikessa hiljaisuudessa seurustella. Paparazzit onnistuivat ikuistamaan nuoren ja rennon kesätyylisesti pukeutuneen Katen kesäkuussa 2005, jolloin tieto suhteesta alkoi levitä.


Kuten kuvasta huomaa, opiskelija-Katen tyyli oli paljon nykyistä rennompi: Hänellä oli yllään tavallinen valkoinen kesätoppi, hiukset liehuivat valtoimenaan ja kasvot olivat lähes meikittömät.


Pitkän suhteen aikana William ja Catherine ehtivät erota vuonna 2007 muutamaksi kuukaudeksi. Pariskunta kuitenkin palasi tämän jälkeen uudestaan yhteen. Suhde ei ollut noina vuosina julkinen, mutta Catherine sai kutsuja kuninkaallisen perheen tilaisuuksiin, vaikka hän ei esiintynytkään Williamin rinnalla.


Sinettinsä suhde sai Afrikan matkalla vuonna 2010, kun prinssi William kosi opiskeluaikojen rakastaan. Kate astui median eteen Dianan vanha safiirisormus vasemmassa nimettömässään marraskuussa 2010. Häitä juhlittiin seuraavana keväänä näyttävästi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nykyään Kate on yksi maailman tunnetuimpia muoti-ikoneita. Hänen ylleen valitsemiaan asukokonaisuuksia tarkastellaan lähes poikkeuksetta mediassa julkisten esiintymisten jälkeen. Katen suosimat edullisemmat mekot loppuvat nettikaupoista aina lähes välittömästi edustustilaisuuksien jälkeen.


Catherinen tyyliin liittyy paljon yksityiskohtia, joita moni ei päältä päin arvaisi. Eräiden lähteiden mukaan Kate ei esimerkiksi saa käyttää värillistä kynsilakkaa tai tekokynsiä, koska se on herttuattarelle liian rahvaanomaista. Joidenkin tietojen mukaan Catherinella on aina mukanaan pieni käsilaukku, jotta hän välttäisi kiusallisen kättelytilanteen. Kuninkaallisen protokollan mukaan siniverisiä ei koskaan saisi kätellä.

Catherinella ja Williamilla on kaksi lasta, ja Kate odottaa paraikaa kolmatta. Maassa arvuutellaan kovasti, onko ensi keväänä syntyvä lapsi tällä kertaa tyttö vai poika.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt