Kruununprinsessa Victoria ihastutti muodikkaassa asussa – henkäyksen ohut unelmamekko paljasti sääret

Julkaistu:

kuninkaalliset
Kruununprinsessa Victoria edusti Tukholmassa upeassa asukokonaisuudessa.
Ruotsin kruununprinsessa Victoria, 40, hurmasi torstai-iltana Tukholmassa hyvin muodikkaassa asukokonaisuudessa.

Ruotsalaislehti Svensk Damtidning kertoo, että kaunis rosan sävyinen mekko on Ralph Laurénin valmistama, ja että Victoria on käyttänyt sitä jo vuosi sitten aiemmin. Vaaleanpunaiseen, henkäyksen ohueeseen mekkoon Victoria oli yhdistänyt hauskasti kontrastia luomaan vaaleansinisen Valentinon laukun.


Kruununprinsessan läsnäolollaan kunnioittama tilaisuus oli järjestetty tutkija Gordon Goodmanin muistoksi. Victoria keskusteli tilaisuudessa ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi tapahtuneesta kehityksestä. Victoria on tehnyt jo vuosia töitä ilmaston hyvinvoinnin asialla.


Ruotsin tyylikäs ja pidetty kruununprinsessa vieraili viime viikonloppuna Suomessa, Helsingissä. Suomen vierailullaan Vickan kävi katsomassa Syyssonaatti – Höstsonaten -oopperaa Kansallisoopperan järjestämässä kutsuvierasnäytöksessä. Sen jälkeen kruununprinsessa vietti iltaa Ruotsin Helsingin suurlähetystöllä rennoissa tunnelmissa illallista nauttien. Victoria lensi IS:n tietojen mukaan Suomesta takaisin kotimaahansa varhain sunnuntaiaamuna reittilennolla.


Victorian tyyli kerää usein ylistystä, sillä se on lähes poikkeuksetta täydellisesti tilanteeseen soveltuva ja sopivan vaatimaton. Vickan harvoin koreilee upouusilla muotiluomuksilla, vaan pikemminkin suosii vanhoja edustusvaatteitaan. Hänen tiedetään käyttävän useimmiten ruotsalaisia vaatemerkkejä edustustilaisuuksissa, vaikkakin tällä kertaa ylle valikoitui amerikkalaista ja italialaista muotia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt