Meghan Marklen veljeltä hämmentävä lausunto siskonsa naima-aikeista prinssi Harryn kanssa – laukoi vitsin monikulttuurisuudesta - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Meghan Marklen veljeltä hämmentävä lausunto siskonsa naima-aikeista prinssi Harryn kanssa – laukoi vitsin monikulttuurisuudesta

Hollywood-kaunotar Meghan Markle on tapaillut prinssi Harrya jo yli vuoden ajan.

19.9.2017 13:36

Prinssi Harryn, 32, olisi jo korkea aika kosia tyttöystäväänsä, Hollywood-kaunotar Meghan Marklea, 36, tuumaa naisen isovelipuoli Thomas Markle Jr Daily Mailille.

Vaikka velipoika toivoo aviota, hänen mukaansa Marklen monikulttuurisen uusioperheen ja prinssi Harryn perheen yhdistyminen tuntuu samalta, kuin joku Simpsonien perheestä naitettaisiin kuninkaalliseen sukuun.

Meghan Markle muistetaan parhaiten Pukumiehet-tv-sarjan Rachel Zanena.­

15 vuotta siskopuoltaan vanhempi Thomas on itse aikeissa astella pian alttarille avopuolisonsa Darlene Blountin kanssa. Mies kertoikin reteästi, että myös prinssi Harry on kutsuttu heidän häihinsä.

– Toivon, että prinssi Harry tulee häihini ja haluan hänen myös osallistuvan polttareihini. Tarjouduin myös järjestämään hänelle erittäin hyvät polttarit, mutta en ole saanut vielä vastausta häneltä, mies heittää Daily Mailille.

Iso-Britannian prinssi Harry tapasi Pukumiehet-sarjasta tutun näyttelijän Meghanin kesällä 2016 ja he tapailivat toisiaan salaa puolen vuoden ajan, ennen kuin suhde tuli julki.

Parin kihlautumisaikeista on spekuloitu julkisuudessa jo moneen otteeseen ja useiden mielestä onkin enää vain ajan kysymys, milloin Harryn hääkellot soivat.

Thomasin lisäksi Meghanilla on toinen sisarpuoli, 52-vuotias Samantha Grant, joka on suhtautunut julkisuudessa varsin negatiivisesti siskonsa ja prinssi Harryn suhteeseen.

Hän on haukkunut Meghania sosiaaliseksi kiipijäksi ja pyrkyriksi, sekä uhannut kirjoittaa siskopuolestaan paljastuskirjan.

Velipuoli Thomas nousi otsikoihin alkuvuodesta, kun häntä syytettiin entisen vaimonsa aseellisesta uhkailusta.

Meghanin velipuoli Thomas Markle Jr, 51.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?