Järeät turvatoimet: Kruununprinsessa Victoria karautti oopperaan Audilla – jutusteli pilke silmäkulmassa Stefan Wallinin kanssa

rac

Julkaistu:

victoria Suomessa
Kruunuprinsessa Victoria saapui Kansallisoopperaan isojen turvavarustelujen saattelemana. Kruununprinsessaa kuljetti musta Audi.
Ruotsin kruununprinsessa Victoria porhalsi lauantai-iltana Helsingin Kansallisoopperaan Syyssonaatin kutsuvierasnäytökseen tyylikkäästi mustalla Audilla. Auton perässä ja edellä ajoivat kookkaat turvallisuudesta huolehtineet panssariautot.

Sateinen sää ei pysäyttänyt avoimuudestaan ja lämpimästä luonteestaan tunnettua Victoriaa. Hän jäi säästä välittämättä hetkeksi ulos seisomaan ja vilkuttamaan pienelle joukolle suomalaisia, jotka seisoivat lähettyvillä ulkona Victoriaa odottamassa.


– Hej! Hejssan! Victoria huudahti ja huiskutti kättään iloisesti.

Sisään Oopperataloon saavuttuaan Victoria jutusteli hyväntuulisen oloisena Hanasaaren kulttuurikeskuksen johtajan Gunvor Kronmanin ja kansanedustaja Stefan Wallinin kanssa.

Victoria nauroi lämpimästi Wallinin kanssa ja sanoi ihmeissään, että ollaanpa Suomessa panostettu vierailuun.


Vickan ei tietojen mukaan mielellään tuhlaa mielin määrin rahaa edustustehtävissään. Hän valitsee usein ylleen käytettyjä vaatteita, eikä tiettävästi shoppaile kaikkein kalleimpia muotiluomuksia.

Suomen vierailulla Victorian yllä oli yksinkertainen ja tyylikäs, täydellisesti oopperailtaan soveltuva asukokonaisuus: Olkapäät peittävä puuterin sävyinen pusero sekä polvet peittävä musta kukkakuvioitu hame. Asu ei ollut liian huomiota herättävä, vaikka se olikin viimeisen päälle tyylikäs.


Asukokonaisuuden viimeistelivät tyylikkäät hopeansävyiset korut, rannekello ja vaaleanpunainen clutch-mallinen laukku.

Vickanin ranteessa komeili tämän 30-vuotislahjaksi saama rannekello. Kellossa on yhteensä 84 timanttia ja se on ruotsalaisen Epochin valmistama. Käsityönä valmistettua kelloa ei myydä myymälöissä, vaan se on ainutlaatuinen tuote.


Rahan säästämisen takia Victoria myös lensi Suomeen IS:n tietojen mukaan reittilennolla. Reittilentojen aikataulujen vuoksi hän palaa kotiin Ruotsiin vasta sunnuntaina aamulla. Hänelle on järjestetty yksityistä iltaohjelmaa oopperaesityksen jälkeen. Tilaisuudesta vastaavat Hanasaaren kulttuurikeskuksen johtaja Gunvor Kronman sekä Svenska Kulturfondenin johtaja Leif Jakobsson.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt