Viehkeä morsian: prinsessa Madeleine julkaisi herkän kuvan unelmahäistään – ”Neljä vuotta sitten sanoin kyllä”

Julkaistu:

hääpäivä
Ruotsin prinsessa Madeleine juhlistaa hääpäiväänsä kauniilla kuvalla.
Prinsessa Madeleine viettää tänään torstaina hääpäiväänsä. Madeleine avioitui liikemieskumppaninsa Chris O’Neillin kanssa neljä vuotta sitten.

Kuninkaalliset häät järjestettiin Tukholman Linnankirkossa. Nyt prinsessa juhlistaa tärkeää päiväänsä virallisella Facebook-sivullaan julkaisemalla hääkuvalla.

Kuvassa Chris suutelee onnea säteilevän tuoreen vaimonsa kättä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Neljä vuotta sitten sanoin kyllä tälle ihanalle miehelle, minun aviomiehelleni. Kiitos näistä ensimmäisistä vuosista, joina olet antanut niin paljon iloa minulla ja kahdelle ihanalle lapsellemme, prinsessa kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Kuvan kommentteihin on sadellut lukuisia onnitteluja pariskunnalle. Moni kehuu Madeleinea ja tämän kaunista hääpukua. Prinsessa oli häissään kuvankaunis italialaisen muotitalon Valentinon suunnittelemassa klassisen pitsisessä puvussaan.

Häiden jälkeen parin elämä on täydentynyt kahdella lapsella. Esikoistytär, prinsessa Leonore, on 3-vuotias ja kuopuspoika, prinssi Nicolas, vuoden.

Madeleine ja Chris ovat viihtyneet viime aikoina tiiviisti maailmalla. He palasivat Ruotsiin juhlistamaan maan kansallispäivää tämän viikon tiistaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt