Suloinen pikkuprinsessa Charlotte täyttää 2 vuotta – luvassa lastenjuhlat perhepiirissä

Julkaistu:

syntymäpäivä
Prinsessa Charlotte juhlii 2-vuotissyntymäpäiväänsä tänään tiistaina. Pikkuprinsessan syntymäpäivää juhlistetaan lastenkutsuilla.
Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen toinen lapsi, prinsessa Charlotte, syntyi 2. toukokuuta 2015. Herttuapari on myöntänyt toisen lapsen kanssa toimimisen olevan paljon helpompaa kuin esikoislapsi, prinssi Georgen kanssa.

Catherine paljasti äskettäin eräässä tilaisuudessa, että heidän tyttärensä on perheen pomo.

– Hän kasvaa nopeasti ja pyörittää koko perhettä sormiensa ympärillä, herttuatar kertoi.


Britannian hovi julkaisi maanantaina Charlottesta tuoreen kuvan tämän syntymäpäivän kunniaksi. Otoksessa Charlotte poseeraa keltaisessa neuletakissa, joka brittimedian mukaan myytiin loppuun lähes heti kuvan julkaisun jälkeen.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tällä viikolla Charlotten kunniaksi järjestetään lastenjuhlat perheen Anmer Hall -kartanossa. Catherinen sanotaan haluavan järjestää mahdollisimman pienet juhlat. Herttuapari on sitä mieltä, etteivät heidän lapsensa saa tottua yltäkylläisyyteen.

– Pyrimme siihen, että he saisivat elää normaalia elämää.


Brittilehdissä on kerrottu, että lastenjuhliin saapuvat tietysti Middletonin kaikki perheenjäsenet samoin kuin toukokuussa avioituvan Pippan tuleva mies James Matthews, prinssi Charles puolisonsa Cornwallin herttuattaren Camillan kanssa, Zara ja Mike Tindall Mia-tyttärineen sekä Zaran veli Peter Phillips vaimonsa Autumnin ja lastensa Savannahin sekä Islan kanssa.


Kun prinssi George täytti kaksi vuotta, kuningatar Elisabet ja prinssi Philip piipahtivat synttärikahveilla. Nyt odotetaankin jännityksellä, saapuvatko he juhlistamaan Charlotten tärkeää päivää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt