Paljastus: Näin prinssi Charlesin ja Camillan kohusuhde alkoi – räiskyvä blondi vei mieheltä jalat alta

Julkaistu:

paljastuskirja
Prinssi Charlesin ja tämän nykyisen vaimon, Cornwallin herttuatar Camillan ihastus alkoi jo, kun molemmat olivat vain parikymppisiä.
Britannian prinssi Charlesin ja Cornwallin herttuatar Camillan suhde on yksi brittihovin kaikkien aikojen kohauttavimmista suhteista. Prinssi Charles meni Camillan kanssa naimisiin huhtikuussa 2005. Molemmat olivat olleet tahoillaan naimisissa aiemminkin: Charles prinsessa Dianan kanssa ja Camilla Andrew Parker Bowlesin kanssa.

Tuore brittihovista kirjoitettu paljastuskirja kertoo Dianan ja Charlesin suhteen lisäksi ennenkuulumattomia yksityiskohtia myös Charlesin ja Camillan suhteesta. Kirjailija Sally Bedell Smith teki vuosia töitä kuninkaallisen perheen lähipiirissä. Prince Charles: The Passions And Paradoxes of An Improbable Life -paljastuskirja ilmestyi kauppoihin Britanniassa huhtikuun alussa.

Daily Mail kirjoittaa, että kaksikko tapasi, kun Camilla oli 25-vuotias ja Charles 23-vuotias. Camilla oli lehden mukaan tuohon aikaan ”melkoinen saalis”: Hänellä oli kuohkeat vaaleat hiukset, sorja vartalo, syvänsiniset silmät ja miellyttävä, yläluokkainen käytös.


Camillan tausta oli täysin toisenlainen kuin Dianan. Diana oli jaarli John Spencerin tytär ja eli kurinalaisen lapsuuden. Camilla puolestaan varttui perheessä, jonka lapsuudenkodissa oli seitsemän makuuhuonetta ja loputtomasti leluja. Läheiset ovat kuvailleet Camillan olleen lapsena riehakas ja ekstrovertti poikatyttö.

Camillan oli alun alkaenkin tarkoitus naida Parker Bowles, joka oli tuohon aikaan villi naistenmies. Aika Charlesin tapaamiselle oli todella otollinen, sillä Parker Bowles lähti heinäkuussa 1972 puolen vuoden komennukselle Pohjois-Irlantiin palvelemaan puolustusvoimia. Sillä aikaa Camilla saattoi viettää aikaa Charlesin kanssa.


Paljastuskirjan mukaan Camillan läheinen ystävä paljasti, että Charles ihastui ennen kaikkea Camillan kuuntelu- ja keskustelutaitoihin. Heistä tuli nopeasti läheisiä. Myös Camillan huumorintaju ihastutti miestä. Kun Camilla käveli sisään huoneeseen, ilmapiiri kohosi, koska kaikki tiesivät pääsevänsä pian nauramaan. Alakuloisuuteen taipuvaiselle prinssi Charlesille sellainen luonne oli puoleensavetävä.


Tuon kesän aikana kaksikko kävi yhdessä pelaamassa pooloa ja iltaisin he kävivät yhdessä Annabel’s-yökerhossa Mayfairin hienostoalueella. Charlesin setä, Louis Mountbatten hyväksyi suhteen ja lainasi heille maaseutuhuvilaansa, jossa he saattoivat viettää aikaa yhdessä julkisuuden ulottumattomissa.


Molemmat toki tiesivät, että yhdessäolon aika oli hyvin rajattua. Charles lähti laivaston palvelukseen tammikuussa 1973. Tuolloin Camilla palasi yhteen Parker Bowlesin kanssa. Myöhemmin vuonna 1973 Camilla ja Parker Bowles menivät naimisiin keskenään. Prinssi Charles ja Diana menivät puolestaan naimisiin heinäkuussa 1981.

Lisätty klo 10.34 tietoa Dianan lapsuudesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt