Kärttyisää Alfieta, 2, ei kiinnostanut tavata kuningatar Elisabetia – pikkupojan reaktiosta jättihitti

Kaksivuotiaan Alfie Lunnin ja kuningatar Elisabetin tapaaminen ei mennyt aivan putkeen.

Kaksivuotiaan brittiläisen Alfie Lunnin tapaaminen kuningatar Elisabetin, 90, kanssa ei sujunut aivan niin kuin Alfien vanhemmat olisivat toivoneet. Kuningatar Elisabet osallistui torstaina sotamuistotilaisuuteen Lontoossa yhdessä aviomiehensä prinssi Philipin kanssa. Tilaisuudessa kunnioitettiin Afganistanissa ja Irakissa kuolleita sotilaita ja julkistettiin sotilaiden muistoksi pystytetty patsas, uutisoi muun muassa International Business Times.

Alfien molemmat vanhemmat ovat palvelleet Britannian armeijassa.

Yli 2500 osallistujan tapahtumassa kuningatar tapasi lukuisia juhlavieraita, joista yksi kaksivuotias Alfie. Pikkupojan ja kuningattaren lyhyestä, mutta sitäkin tunteikkaammasta tapaamisesta on tullut vain muutamissa tunneissa viraalihitti, kun tapaamisesta kuvattu video alkoi levitä internetissä.

Videolla näkee, kuinka Alfien vanhemmat Mark ja Michelle Lunn yrittävät turhaan rauhoittaa poikaansa. Alfie ei suostu antamaan kuningattarelle kädessään olevaa kukkapuskaa, vaan potkii ja huutaa raivon vallassa.

  • Video alla:

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Britannian armeijassa palvelleet Mark ja Michelle kommentoivat poikansa käytöstä Daily Mail -lehdelle välikohtauksen jälkeen.

Kuningatar Elisabetin hymy ei hyytynyt Alfien, 2, kiukkupuuskasta.

– Lapset ovat niin arvaamattomia, yritimme parhaamme. Hän käyttäytyi hyvin vielä muutamia minuutteja ennen kuin kuningatar saapui, Michelle Lunn kommentoi Daily Mailin mukaan.

Lehden mukaan pikku-Alfie alkoi jälleen käyttäytyä hyvin, kun Britannian pääministeri Theresa May muutamia minuutteja kuningattaren jälkeen saapui kättelemään perhettä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?