Brittihovi vedettiin mukaan skandaaliin – prinssi Harryn tyttöystävän veli pidätettiin väkivaltaisuuksista - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Brittihovi vedettiin mukaan skandaaliin – prinssi Harryn tyttöystävän veli pidätettiin väkivaltaisuuksista

Prinssi Harryn näyttelijätyttöystävän Meghan Marklen veli Thomas Markle Jr:a syytetään väkivaltaisista rikoksista.

15.1.2017 19:57

Prinssi Harryn, 32, tyttöystävä näyttelijä Meghan Markle, 35, on joutunut ikävään valoon brittimediassa, kun hänen Yhdysvaltain Oregonissa asuva veljensä pidätettiin. Asiasta uutisoivat muun muassa Radar Online, Mirror ja Metro. Meghanilla ja hänen veljellään Thomas Markle Jr:lla, 50, on sama isä. Thomas Markle Jr. pidätettiin Oregonissa torstaina, kun hän uhkasi ex-vaimoaan aseella.

Daily Mailin mukaan Thomas Markle Jr. ajautui uhkaavaan riitaan ex-vaimonsa kanssa. Lehtitietojen mukaan Markle Jr. uhkasi ex-vaimoaan aseella päähän osoittaen. Radar Online uutisoi Josephinen piirikunnan seriffin vahvistaneen asian.

– Hänet pidätettiin tammikuun 12. päivä ja päästettiin vapaaksi perjantaina aamukymmeneltä. Hän joutuu oikeuteen tämän vuoksi, Josephinen piirikunnan seriffi tiedottaa.

Meghan Marklen tunnetuin roolisuoritus nähdään draamasarjassa Pukumiehet.­

Lehden mukaan Meghanin veljeä syytetään uhkailusta, aseella uhkaamisesta ja laittoman aseen hallussapidosta. Markle Jr:n on kerrottu pyytäneen ex-vaimoaan maksamaan 1 500 dollarin takuunsa. Markle Jr:n ex-vaimo Tracy Dooley pahoitteli tapahtumien saamaa huomiota medialle.

– En tahdo tämän olevan noloa Meghanille. Tom ( Thomas Markle Jr.) on joutunut julkisuuteen sen jälkeen, kun Meghan alkoi tapailla prinssi Harrya, ex-vaimo sanoi.

– Hän ( Meghanin veli) tahtoo Meghanille vain parasta. Hän on niin onnellinen ja ylpeä hänestä, ex-vaimo Tracy Dooley kommentoi medialle.

Mirror-lehden mukaan Thomas Markle Jr. on kertonut hänen ja Meghanin 72-vuotiaan isän olevan todella ylpeä tyttärestään. Thomas Markle Jr sanoo prinssin myös tavanneen sisarusten isän Torontossa.

– Isäni tiesi seurustelusta alusta alkaen, Meghanin veli on sanonut Daily Mailin mukaan.

Prinssi Harryn on kerrottu olevansa huolissaan tyttöystävänsä turvallisuudesta sen myötä, kun pariskunnan suhde tuotiin päivänvaloon.­

Meghan Markle nousi maailmanmaineeseen tähditettyään suosittua Pukumiehet-sarjaa vuodesta 2011 lähtien. Markle esittää sarjassa asianajotoimistossa työskentelevää Rachel Zanea. Prinssi Harryn ja Marklen parisuhde on herättänyt paljon huomiota ympäri maailmaa. Pariskunta astui suhteen kanssa julkisuuteen marraskuun alussa. Prinssi Harry kertoi tuolloin hovin tiedotteen välityksellä suhteesta.

Kuninkaallisen kanssa seurustelun mukanaan tuoman huomion on kerrottu hämmentävän Marklea. Näyttelijätär on turvautunut hovin etiketti- ja viestintäasiantuntijoiden apuun toimiakseen oikein.

– On ollut hetkiä, jolloin Meghan ei ole ollut varma protokollasta ja apu Harryn luotettavilta avustajilta on ollut luojan lykky, Harryn ystävä kertoo Us Weeklylle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?