Kuninkaallisetkin lähettävät joulukortteja – tällaisia ne ovat!

Julkaistu:

joulu
Kuninkaallisetkin lähettävät omin kuvin varustettuja joulukortteja.
Joulu on aikaa, jolloin rakkaille perheenjäsenille ja ystäville lähetetään joulutervehdys. Vaikka teknologia on vienyt meitä niin, että monet muistavat läheisiään joko tekstiviestein tai sähköpostitervehdyksin, on vielä lukemattomia ihmisiä, jotka luottavat kortin taikaan.

Kuninkaalliset ovat vuosikausia lähettäneet joulukortteja, joissa on heidän oma kuvansa. Yleensä kuva on valittu jostain vuoden varrella tapahtuneesta tärkeästä hetkestä.

Nuoret kuninkaalliset ottavat hieman vapauksia joulukorttikuvissaan, kuten Englannin prinssi Harry on tehnyt. Vauhdikas prinssi joutuu nyt viettämään joulun ilman rakastaan, näyttelijä Meghan Marklea. Tosin Meghan kävi Lontoossa juuri ennen joulua ja pari kävi yhdessä ostamassa kuusen Harryn Kensingtonin palatsin asuntoon.

Harryn ja Meghanin suhde on niin vakaa, että ensi vuodeksi saatetaan odotella parin kihlajaisuutisia. Muitakin kuninkaallisia ilonhetkiä on luvassa ensi vuodelle; prinsessa Annen tytär Zara Tindall ja hänen Mike-miehensä saavat Mia-tyttärelle sisaren.

Herttuatar Catherinen sisar,Pippa Middleton puolestaan avioituu miljonääri James Matthewsin kanssa. Häistä on tulossa hyvin pienet. Herttuatar toimii kaasona ja hänen sekä prinssi Williamin poika prinssi George saa sulhaspojan tärkeän tehtävän ja prinsessa Charlotte toimii morsiusneitona.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt