Harvinaiset kuvat Ruotsin kuninkaallisista: koko perhe koolla – Chrisillä täysi työ rimpuilevan prinssin kanssa, Leonore viiletti kuvasta ulos - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Harvinaiset kuvat Ruotsin kuninkaallisista: koko perhe koolla – Chrisillä täysi työ rimpuilevan prinssin kanssa, Leonore viiletti kuvasta ulos

Ruotsin kuninkaallisista on julkaistu runsaasti kesäisiä perhekuvia.

20.7.2016 10:54

Ruotsin kuninkaallisista on julkaistu harvinaisia kuvia. Expressen-lehti kertoo, että kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kaikki nykyiset kuninkaallisen perheen jäsenet kokoontuivat Öölannin saarelle Sollidenin linnaan. Lehden mukaan valokuvat on kuvattu päivä kruununprinsessa Victorian 39-vuotissyntymäpäivän jälkeen 15. heinäkuuta.

Pikkukuninkaallisia oli vaikea saada pysymään paikoillaan. Chris O’Neillin sylissä oleva prinssi Nicolas on kääntänyt katseensa pois kuvanottohetkellä.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kuninkaallisen perheen uusimmat jäsenet: maaliskuussa syntynyt prinssi Oscar ja huhtikuussa syntynyt prinssi Alexander poseeraavat samassa kuvassa yhdessä kaikkien kuningasparin lasten ja lastenlasten kanssa.

Vilkas prinsessa Leonore kirmasi kuvasta pois aina tilaisuuden tullen. Myös muita pikkukuninkaallisia oli vaikea saada pysymään paikoillaan.

Victorian syntymäpäivän juhlinnan tuoksinassa kuningasperhe tahtoi ottaa uusia perhekuvia.

– Ihmiset ovat nyt erittäin kiinnostuneita kuninkaallisesta perheestä ja sen vuoksi kuvat otettiin, hovin tiedottaja Margareta Thorgren kertoo lehdelle.

Muutamia valokuvaajia oli kutsuttu Sollidenin linnan kauniiseen puutarhaan ja valokuvat on otettu aamupäivästä juuri ennen lounasta. Kuninkaalliset olivat pukeutuneet kuviin kauniisiin kesävaatteisiin. Kun kruununprinsessa Victoria, prinssi Carl Philip ja prinsessa Madeleine olivat lapsia, tapana oli joka kesä ottaa perheestä kesäinen yhteiskuva. Traditiosta luovuttiin sittemmin, mutta nyt uuden kuvan ja pikkukuninkaallisten myötä,se jatkunee.

Välillä koira keskeytti täydellisen potretin oton.

Parhaillaan kaikki kuninkaallisen perheen jäsenet viettävät kesälomaansa Öölannissa. Kaarle Kustaa ja Silvia keskeyttivät lomansa tiistaina, kun he jakoivat Vuoden öölantilainen -palkinnon. Tuolloin kuningatar Silvia kertoi Expressenille, mitä Öölanti ja Sollidenin linna hänelle merkitsee.

– Tämä on meidän keitaamme. Täällä voimme kokoontua perheen kera tekemään kesäjuttuja, Silvia kertoi lehdelle.

Prinssi Daniel, kruununprinsessa Victoria ja kuningatar Silvia olivat yhtä hymyä, prinssi Oscar tarkasteli ympäristöään hämmentyneenä.

Seuraavat viralliset edustustehtävät, mitä kuningasperheellä on tiedossa, ovat kun perheenjäsenet matkustavat Brasiliaan Rio de Janeirossa pidettäviin kesäolympialaisiin.

Madeleine ja Chris lapsineen viettävät kesää Ruotsissa. Perhe asuu Lontoossa, ja Madeleine on aiemmin kertonut tahtovansa näyttää Chrisille tänä kesänä enemmän Ruotsia.

Ensi kerran kuninkaalliset kokoontuvat yhteen, kun prinssi Alexander kastetaan Drottningholmin linnan kappelissa Tukholmassa syyskuun 9. päivä.

Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoisen prinssi Alexanderin ristiäisiä vietetään syyskuussa.

– Kun meillä on enemmän informaatiota kastetilaisuudesta, kerromme siitä medialle, Margareta Thorgren sanoo Expressenille.

Siskokset: Kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Madeleine. Victorian sylissä kuopus prinssi Oscar ja Madeleinen sylissä esikoinen prinsessa Leonore.

Madeleine ja Chris yrittivät parhaansa pitääkseen vilkkaan pikkuprinsessan valokuvissa.

Sofia ja Carl Philip olivat molemmat sonnustautuneet siniseen valokuvausta varten.

Kuningatar Silvia ensimmäisen lapsenlapsensa prinsessa Estellen kanssa.

Danielin ja Victorian kerrotaan toivoneen pitkään toista lasta. Prinssi Oscar syntyi maaliskuun 2. päivä. Pariskunnan esikoinen prinsessa Estelle on syntynyt 23. helmikuuta 2012.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?