Espanjan prinsessat näyttäytyivät julkisuudessa – harvinainen esiintyminen

Espanjan kuningasparin, kuningas Felipen ja kuningatar Letizian, tyttäret nähtiin viimeksi julkisuudessa puoli vuotta sitten.

Espanjan kruununprinsessa Leonor (oik.) ja pikkusiskonsa prinsessa Sofia (vas.) osallistuivat perheensä kanssa pääsiäismessuun Palma de Mallorcassa.

30.3.2016 21:38

Pääsiäinen on yksi katolisen kirkon suurimmista juhlista. Espanjan kuningasperhe piti kiinni perinteestään ja vietti tänäkin vuonna juhlapyhiä Mallorcan saarella.

Perinteeseen kuuluu myös pääsiäismessu, johon koko kuninkaallinen perhe, kuningas Felipe IV, kuningatar Letizia, prinsessat Leonor, 10 ja Sofia, 8, sekä heidän isoäitinsä kuningatar Sofia, osallistui Palman kaupungissa.

Koko kuningasperhe, kuningas Felipe IV, prinsessa Leonor, kuningatar Letizia, prinsessa Sofia ja kuningatar Sofia, oli aurinkoisella tuulella.

Koska pikku prinsessat esiintyvät Daily Mailin mukaan julkisuudessa hyvin säästeliäästi, viimeksi heidät on nähty puoli vuotta sitten, katedraalin pihamaalle ja Palman kaduille oli saapunut satoja ihmisiä tervehtimään kuningasperhettä.

Vaaleisiin ja raikkaisiin väreihin sekä lähes identtisiin asuihin pukeutuneet prinsessat hymyilivät ihmisille aurinkoisesti ja vilkuttelivat iloisesti. Prinsessat myös kättelivät reippaasti pappiskunnan ennen messua.

Harvoin julkisuudessa nähtävät pikku prinsessat vilkuttelivat iloisina yleisölle.

Kuningasperhe kätteli papiston ennen pääsiäismessua.

Kuningatar Letizia vaikutti olevan ylpeä reippaista tyttäristään Sofiasta ja Leonorista.

Felipestä tuli kuningas vuonna 2014 hänen isänsä luovuttua kruunusta.

Leonore on kruununperimysjärjestyksessä ensimmäinen ennen pikkusiskoaan Sofiaa ja hänestä tulee jonain päivänä Espanjan hallitsija.

Kuningatar Sofia otti pojantyttärensä, prinsessa Leonorin, kainaloonsa.

Juttua päivitetty 31.3. klo 14.21: Kuvatekstejä tarkennettu.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?