Ristiäisissä elämöinyt prinssi Nicolas simahti jo ennen potrettia – Madeleine julkaisi seesteisen perhekuvan - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Ristiäisissä elämöinyt prinssi Nicolas simahti jo ennen potrettia – Madeleine julkaisi seesteisen perhekuvan

Julkaistu: 13.10.2015 23:35

Prinsessa Madeleine julkaisi Facebook-sivuillaan herttaisen perhekuvan.

Ruotsin prinsessa Madeleine julkaisi Facebook-sivuillaan seesteisen perhekuvan. Otoksessa Madeleinen ja Chrisin kuopus prinssi Nicolas nukkuu tyytyväisenä, kun taas esikoinen prinsessa Leonore, 1, on äitinsä sylissä.

– Me olemme kaikki niin onnellisia ja kiitollisia. Nicolaksen kastejuhlat olivat todella ihanat. Leonorella oli hauskaa ja Nicolas oli vähän häkeltynyt! Madeleine on kirjoittanut kuvatekstiksi.

Tiistai-iltana julkaistu kuva keräsi minuuteissa tuhansia tykkäyksiä ja ihmiset ympäri maailmaa ihailevat herttaista kuvia.

– Olen iloinen siitä, että myös prinsessoilla on lapsia, jotka itkevät ja eivät pysy paikoillaan. Olipa ihana kastetilaisuus, eräs kommentoija kirjoittaa.

We are so happy and thankful that we had such a lovely christening for Nicolas. Leonore had a lot of fun and Nicolas was a bit overwhelmed!Posted by Princess Madeleine of Sweden on Tuesday, October 13, 2015

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kesäkuussa syntyneen prinssi Nicolaksen kastejuhlia vietettiin Drottningholmin linnan kirkossa viime sunnuntaina. Viidentenä Ruotsin kruununperimysjärjestyksessä oleva pikkuprinssi on koko nimeltään Nicolas Paul Gustaf.

Lähipiirin kesken juhlitut kastejuhlat näytettiin suorana tv-lähetyksenä, ja juhlakalun sijaan huomion veivät pikkuprinsessat Leonore ja Estelle. Seremonian aikana Leonore yritti kurkata kastemaljaan ja pyöri pitkin lattioita musiikkiesityksen aikana, mutta vieraat vain naureskelivat pienen prinsessan temppuilulle

Myös kruununprinsessa Victorian tytär prinsessa Estelle herätti vieraiden huomion poistuessaan hetkeksi tuoliltaan. Herttainen prinsessa lähti hakemaan tuttia itkevälle Nicolakselle. Pikkuprinssin alkaessa itkemään kesken kasteen Chris nappasi tyttärensä syliin. Hän oli kuitenkin aivan pulassa rimpuilevan prinsessan kanssa. Tapaus oli kuin toisto kesäkuulta, jolloin sama nähtiin Carl Philipin ja Sofian häissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?