Chris livisti hovista taas ristiäisten jälkeen – lähti baariin ja aukaisi paidan - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Chris livisti hovista taas ristiäisten jälkeen – lähti baariin ja aukaisi paidan

Julkaistu: 12.10.2015 11:09

Pikkuprinssi Nicolasin kastajaisia juhlistettiin eilen. Isä Chris O’Neill lähti viihteelle heti ensimmäisen tilaisuuden tullen.

Prinssi Nicolasin ristiäiset eilen sunnuntaina sujuivat vauhdikkaissa merkeissä juhlakalun itkiessä lähes koko seremonian ajan. Prinsessa Leonorekaan ei malttanut pysyä paikoillaan ja Chris O’Neillilla oli täysi työ tyynnytellä itkevää Nicolasta ja turhautunutta Leonorea.

Expressen-lehden mukaan Chris livahtikin ystävineen baarikierrokselle heti ensimmäisen tilaisuuden tullen. Drottningholmin linnassa muu juhlaväki juhlisti prinssi Nicolasin kastajaisia, mutta Chrisiä kiinnosti enemmän Tukholman yöelämä.

Ruotsalaislehti huomauttaa, että Chris teki samanlaisen katoamistempun myös prinsessa Leonoren ristiäisissä viime vuonna. Myös ennen omia häitään Chris bongattiin naukkailemasta paikallisessa baarissa ilolientä.

Expressenin mukaan Chris hyppäsi taksiin kello 21 Suomen aikaa ja kurvasi Tukholman keskustaan trendikkääseen ja rikkaiden suosimaan ravintolaan.

Pikkuprinssi Nicolas parkui lähes koko ristiäisten ajan.

Chrisin mukana oli ystävä Dag Werner, joka on prinsessa Madeleinen hyvän ystävän Natalie Wernerin aviomies.

Chrisin seuraan liittyivät myöhemmin hänen äitinsä Eva O’Neill, sekä siskot Natascha ja Tatiana.

Lehti kirjoittaa Chrisin olleen silminnähden riehakkaalla tuulella, lipittäneen valkoviiniä ja aukaisseen kaulauspaitansa ylimmät napit. Seurue viihtyi ravintolassa keskiyöhön asti.

Expressen julkaisi kuvagallerian Chrisin baarireissusta:

Jos video ei näy, niin katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?